Γιώργος Λιανός: «Έχουμε αποδεικτικά ότι κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους locals για να εκθέτουν τους παίκτες»

Advertisement

Ο Γιώργος Λιανός άφησε για λίγο το Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα για να πάρει την οικογένειά του και να κάνουν Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο και όπως ήταν αναμενόμενο, οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν πολλές.

«Είναι τραγικό το βίντεο που βγήκε με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει από τα σκουπίδια.

Advertisement

Κι εγώ να το είχα στην τσέπη μου και να ήθελα να βλάψω με κάποιον τρόπο είτε το πρόγραμμα είτε τους συγκεκριμένους παίκτες δεν θα το έβγαζα γιατί το θεωρώ λίγο ακραίο.

Υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που τρώνε από τα σκουπίδια αυτή τη στιγμή, πρέπει να σεβαστούμε λίγο κάποιες καταστάσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

«Έχει χάσει το παιχνίδι η παραγωγή; Μπούρδες. Άμα βγάλουμε τα άπλυτα στη φόρα όλων των τηλεοπτικών παραγωγών, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα. Reality επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει.

Advertisement

Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες».

«Η συμφωνία που έκαναν οι παίκτες, γιατί ήμουν παρών, ήταν ότι δεν θα επιτρέψουν την οργανωμένη κλοπή και επικοινωνία. Γι’ αυτές τις δύο περιπτώσεις, ο Acun τους είχε ρωτήσει τι θα κάνουμε για να είναι δίκαιο το παιχνίδι και είπαν αποβολή», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: