«Κούκλος είσαι, κούκλος, σ’ αγαπώ»: Η αποθέωση του Άδωνι Γεωργιάδη από ηλικιωμένη στη Βαρβάκειο [βίντεο]

«Κούκλος είσαι, κούκλος, σ’ αγαπώ»: Η αποθέωση του Άδωνι Γεωργιάδη από ηλικιωμένη στη Βαρβάκειο [βίντεο]
Advertisement

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Τρίτης (11/4) πραγματοποίησε αυτοψία στη Βαρβάκειο αγορά ενώ συνομίλησε με κρεοπώλες και καταναλωτές.

Kατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην αγορά εκτυλίχθηκε και ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο με ηλικιωμένη γυναίκα και τον κ. Γεωργιάδη.

Advertisement

Η γυναίκα έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει λέγοντάς του «κούκλος είσαι, κούκλος». Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στους δημοσιογράφους, γελώντας: «Πάρτε με μια ωραία φωτογραφία με τη φίλη μου. Αυτή είναι η δήλωση που πρέπει να παίξετε».

«Σ’ αγαπώ. Έτσι να είσαι, φυσικός και όμορφος. Και άβαφτος! Έχετε τη φυσικότητά σας. Φτου σου, σκόρδα», συνέχισε η ηλικιωμένη ανταλλάσσοντας ευχές για Καλό Πάσχα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το στιγμιότυπο από τη συνάντησή του με την ηλικιωμένη δημοσίευσε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφέροντας: «Στην Βαρβάκειο σήμερα μία κυρία μου προσέφερε μία εκπληκτική ζεστή στιγμή με τα όμορφα της λόγια.

Advertisement

Την Ευχαριστώ τόσο πολύ. Είναι ωραίο αυτή την εποχή της τοξικότητας να έχουμε και αυτή την υποδοχή από τον κόσμο με καλή διάθεση».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: