«Να έρθει μέσα στην Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια;»: Aπασφάλισε η Λιάνα Κανέλλη για τον Κασιδιάρη

Advertisement

Στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Λιάννα Κανέλλη, λίγες μόλις ώρες πριν την ψηφοφορία για την τροπολογία της κυβέρνησης, με την οποία τίθενται επιπρόσθετες δικλίδες ασφαλείας προκειμένου να μην κατέβει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές.

«Είστε απ’ αυτούς που είναι υπέρ του μπλόκου της κυβέρνησης με την τροπολογία ή ότι είστε απ’ αυτούς που θεωρούν ότι ο κόσμος πρέπει να ‘μαυρίσει’ ένα κόμμα Κασιδιάρη που θα μπει από την πίσω πόρτα στις εκλογές;» ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη βουλευτή του ΚΚΕ, με την κ. Κανέλλη να απαντά:

Advertisement

«Κατ’ αρχήν και κατ’ αρχάς είμαι από αυτούς που δεν τον αποκαλούν ‘κύριο’ κι έχω κάθε δικαίωμα να μην τον αποκαλώ ‘κύριο’. Το Κασιδιάρης και πολύ του είναι. Σκέτο το όνομά του, να μείνει ως ΄μαύρο’. Έχω λόγο πολύ μεγάλο και ιστορικό λόγο ως ΚΚΕ να μην εναποθέτω τις ελπίδες μου στις απαγορεύσεις, αλλά μόνο στον λαό.

Ξέρετε κάτι; Αν η κυβέρνηση αν ήθελε να αποκλείσει τους φασίστες, ειδικά την εγκληματική οργάνωση την οποία εκπροσωπεί ο Κασιδιάρης, έπρεπε πρώτα απ’ όλα να τελειώσει τη δίκη κι αυτή και η προηγούμενη κυβέρνηση. Αν είχε τελειώσει η δίκη και είχε καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

«Αν δεν ψηφίσετε κι εσείς που είχατε το συμβάν με το χαστούκι, αυτό λέει πολλά», απάντησε η Τσιμτσιλή, με την κ. Κανέλλη να συνεχίζει:

Advertisement

«Φαντάζεστε εγώ να ήθελα να αντιμετωπίσω τον Κασιδιάρη δια απαγορεύσεως, δηλαδή να έρθει μέσα στην Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια; Όχι.

Δεν θα γίνω εγώ τετράποδο, θα παραμείνω δίποδο. Όρθιος άνθρωπος. Μόνο έτσι αντιμετωπίζονται οι φασίστες και οι γυναίκες να το έχετε καλά στο μυαλό σας αυτό».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: