Τα ‘χασαν ακόμα κι οι γιατροί μόλις το είδαν: 18χρονη είχε ολόκληρο κινητό στο στομάχι της, η απίθανη εξήγηση

Advertisement

Μια 18χρονη κοπέλα στην Ινδία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αφού κατάπιε το κινητό της τηλέφωνο κατά τη διάρκεια ενός καυγά με τον αδελφό της.

“Η διαμάχη μεταξύ των αδελφών οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη”, δήλωσε στους Times of India γιατρός που συμμετείχε στην επέμβαση η οποία σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή Bhind της Madhya Pradesh.

Advertisement

Τα 2 αδέρφια φέρονται να διαπληκτίζονταν για ένα κινητό τηλέφωνο, όταν η εξοργισμένη κοπέλα αποφάσισε να δώσει τέλος στη διαμάχη τους με έναν παράξενο τρόπο – καταπίνοντας την εν λόγω κινητή συσκευή.

“Καθώς τα πνεύματα άναψαν κατά τη διάρκεια της διαφωνίας τους, έκανε μια απερίσκεπτη ενέργεια καταπίνοντας το κινητό τηλέφωνο”, περιγράφει ο έκπληκτος γιατρός.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα άρχισε να υποφέρει από έναν τεράστιο πόνο στην κοιλιά.

Advertisement

Ο γιατρός περιέγραψε πώς άρχισε να βιώνει έντονο κοιλιακό πόνο και επίμονους εμετούς, γεγονός που οδήγησε τα ανήσυχα μέλη της οικογένειας να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Jaya Arogya στην πόλη Gwalior.

Κατά την άφιξη στο νοσοκομείο, οι χειρουργοί έκαναν μια σειρά εξετάσεων στην κοπέλα, όπως αξονική τομογραφία, ακτινογραφία και υπερηχογράφημα.

Διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να αφαιρέσουν το τηλέφωνο με λιγότερο επεμβατικές μεθόδους, όπως η ενδοσκόπηση – επομένως, η μόνη επιλογή του ασθενούς τους ήταν το “νυστέρι”.

Advertisement

Ευτυχώς, μετά από μια εξαντλητική δίωρη επέμβαση, η ομάδα κατάφερε να αφαιρέσει το τηλέφωνο από το σώμα του ασθενούς, σύμφωνα με τον προεδρεύοντα χειρουργό Dr. Naveen Kushwah.

Η 18χρονη φέρεται να είναι σε σταθερή κατάσταση μετά την αφαίρεση του τηλεφώνου της, η οποία χρειάστηκε 10 ράμματα για να συρραφεί. Σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Dr. Kushwah δήλωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισε μια τέτοια περίπτωση κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας του ως γιατρός.

Advertisement

Με αφορμή το φρικιαστικό περιστατικό, ο χειρουργός ενθαρρύνει τους γονείς να είναι προσεκτικοί πριν εμπιστευτούν στους εφήβους τους κινητές συσκευές.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος καταπίνει ένα ασυνήθιστο αντικείμενο τον τελευταίο καιρό.

Τον Ιανουάριο, ένας 34χρονος άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο αφού έφαγε μια μπανάνα τυλιγμένη σε προφυλακτικό σε μια κρίση οργής – η οποία είχε ως αποτέλεσμα μια σοβαρή απόφραξη του εντέρου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: