«Είναι φρικτή»: Άγριο κράξιμο από την πρώτη σύζυγο του Τζόνι Ντεπ στην Άμπερ Χερντ

«Είναι φρικτή»: Άγριο κράξιμο από την πρώτη σύζυγο του Τζόνι Ντεπ στην Άμπερ Χερντ
Advertisement

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Λόρι Άλισον, μίλησε για την Άμπερ Χερντ μετά τη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, που έληξε με αίσιο τρόπο για τον πασίγνωστο ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Η Λόρι Αλισον παντρεύτηκε με τον διάσημο ηθοποιό το 1983, όταν εκείνος ήταν μόλις 20 ετών και εκείνη 25, με το ζευγάρι να χωρίζει μόλις δύο χρόνια αργότερα, επικαλούμενο «ασυμβίβαστες διαφορές».

Advertisement

Ωστόσο, οι δυο τους διατήρησαν αρκετά στενές σχέσεις, με τη Λόρι να αποκαλύπτει ότι «ράγισε η καρδιά της» όταν είδε τον πρώην σύζυγό της στο δικαστήριο, ενώ είχε «τρομοκρατηθεί» στη σκέψη ότι ο Τζόνι μπορεί να χάσει τη δίκη.

Ενώ η Λόρι κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να σεβαστεί τις επιθυμίες του Τζόνι για ιδιωτικότητα, δεν συγκρατήθηκε όταν κλήθηκε να μοιραστεί τα συναισθήματά της για τον δικαστικό αγώνα του πρώην συζύγου της.

Μιλώντας στο podcast του Popcorned Planet, η 65χρονη σήμερα makeup artist γούρλωσε τα μάτια της όταν τη ρώτησαν πώς ένιωσε βλέποντας «αυτή που δεν θα κατονομάσει» να προσάπτει όλες αυτές τις κατηγορίες στον Τζόνι Ντεπ και να τον βάζει σε αυτή την τόσο δυσάρεστη διαδικασία.

Advertisement

«Την είχα ξανασυναντήσει, είχα πάει σε πάρτι στο σπίτι του και μου φαινόταν πολύ καλή, πανέμορφη και αξιαγάπητη. Αλλά καθώς περνούσε η ώρα και άκουγα πράγματα για εκείνη (την Άμπερ Χερντ) ο Τζόνι δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος όλη την ώρα. Δεν τον είδα πολύ, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά» ανέφερε αρχικά η Λόρι Άλισον, και πρόσθεσε:

«Τα πράγματα που με επηρέασαν περισσότερο ήταν αυτά που είπε στο δικαστήριο -μάλλον «έσπασα» πολλές φορές γιατί ένιωθα πολύ άσχημα για εκείνον.

Του αρέσει πολύ η ιδιωτικότητα -γι’ αυτό δεν δίνω συνεντεύξεις- και νομίζω ότι το να βγει με τόση ψυχή ήταν αυτό που πραγματικά έπρεπε να κάνει. Νόμιζα ότι είτε θα ήταν ένα επικό ναυάγιο ή θα πήγαινε πολύ καλά».

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, την περίοδο της δικαστικής διαμάχης του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, η Λόρι επικοινωνούσε συχνά με τον στενό φίλο του ηθοποιού, Ισαάκ Μπαρούχ, ο οποίος, μάλιστα, είχε καταθέσει υπέρ του στη δίκη.

Advertisement

«Τηλεφώνησα πολλές φορές στον Ισαάκ, τον ρωτούσα τι συμβαίνει, αν ο Τζόνι είναι καλά. Με καθησύχαζε, λέγοντάς μου «μην ανησυχείς, θα κερδίσουμε» και, τότε, πάντα του έκλεινα το τηλέφωνο και τριγυρνούσα στο σπίτι μου κλαίγοντας.

Φοβόμουν για αυτόν. Πίστευα πως όλο αυτό που του συνέβαινε μπορεί να τον σκότωνε. Ράγισε την καρδιά μου ότι κάποιος του το έκανε αυτό» εξηγεί η ίδια, και καταλήγει:

«Δεν είμαι άγγελος, έχω κάνει κι εγώ άσχημα πράγματα σε ανθρώπους, αλλά αυτό που έκανε ήταν απολύτως φρικτό και αν υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσα να της κάνω, θα τα έκανα σίγουρα»!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: