“Πήγαινε χάσε κανένα κιλό”: Η Σοφία Μουτίδου πήγε σε γυμναστήριο στο Κολωνάκι & δέχτηκε το πιο απρεπές σχόλιο

“Πήγαινε χάσε κανένα κιλό”: Η Σοφία Μουτίδου πήγε σε γυμναστήριο στο Κολωνάκι & δέχτηκε το πιο απρεπές σχόλιο
Advertisement

Η Σοφία Μουτίδου κατά καιρούς έχει δεχθεί πικρόχολα σχόλια για τα κιλά και το βάρος και κάθε φορά απαντάει καταλλήλως είτε με καυστικό είτε με χιουμοριστικό τρόπο ανάλογα την περίσταση.

Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν ένα απρόσωπο σχόλιο στο διαδίκτυο κρυμμένο πίσω από την ανωνυμία, αλλά όπως αναφέρει η ίδια το σχόλιο για τα κιλά και το βάρος της το δέχθηκε στο γυμναστήριο που επισκέφθηκε στην περιοχή του Κολωνακίου.

Advertisement

Μάλιστα η Σ. Μουτίδου δημοσίευσε και ένα σχετικό βίντεο όπου εξιστορεί την στιγμή της ρατσιστικής αυτής επίθεσης και τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε και αναμετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό», η ηθοποιός έκανε παρατήρηση σε έναν άνδρα που έβαζε βαζελίνη στα αυτιά του, ο οποίος ετοιμαζόταν να βουτήξει στην πισίνα.

Έτσι, τον ρώτησε αν αυτό που κάνει με την βαζελίνη στα αυτιά είναι σωστό και εκείνος απάντησε πως «εγώ έρχομαι εδώ 14 χρόνια, εσένα πρώτη φορά σε βλέπω. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και να κολυμπήσεις στο Πέραμα».

Advertisement

Μάλιστα, σημείωσε ότι ο άνδρας ανέφερε το Πέραμα, ώστε να την υποτιμήσει, επειδή ο ίδιος είναι πλούσιος.

Επίσης, ανέφερε πως μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο γυμναστής, ο οποίος δεν πήρε θέση, με την ίδια να διερωτάται «μήπως το παιδί δε θέλει να χάσει τη θέση του;».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: