«Έχεις το θράσος και πηγαίνεις να παίξεις με ανθρώπους που έχουν σπουδάσει;»: Ξεσπά ο Τάσος Κωστής

Advertisement

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής.

Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε και για αυτούς που βγαίνουν από τα ριάλιτι και θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική, χωρίς να έχουν τελειώσει δραματική σχολή.

Advertisement

Σας ενοχλεί όταν βλέπετε παίκτες ριάλιτι να μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής;

Δεν μπαίνουν. Διάττοντες αστέρες είναι. Μπαίνουν γιατί κάποιος έξυπνος είχε τη φαεινή ιδέα ότι «α, αυτόν τον ξέρει ο κόσμος, ας τον βάλω στο θέατρο». Είναι σαν να πάω εγώ να παίξω ποδόσφαιρο με τον Μέσι.

Είναι δυνατόν; Πού πας ξεβράκωτος στα αγγούρια; Έχεις το θράσος και πηγαίνεις να παίξεις με ανθρώπους που έχουν σπουδάσει, που έχουν ρίξει κάποια χιλιόμετρα και πας εσύ να κάνεις τι; Να επιδείξεις τη μούρη σου επειδή σε ξέρουν και ανοίγεις το στόμα σου αλλά ξέρεις τι λες;

Ε, έπαιξε κάποιος παίκτης ριάλιτι στην τηλεόραση και τι έγινε; Αν πάνε στο θέατρο, θα φύγουν. Εδώ ηθοποιοί που κάνουν πολλή τηλεόραση και όχι θέατρο, όταν πηγαίνουν στο θέατρο έχουν πρόβλημα.

Advertisement

Εσείς δεν έχει τύχει να παίξετε με κάποιον άνθρωπο που βγήκε από ριάλιτι;

Όχι, δεν έχει τύχει, αλλά και πόσοι είναι αυτοί που έχουν έρθει και έπαιξαν; Ο Ντάνος και ποιος άλλος τόλμησε να βγει; Συνήθως τους βάζουν στα πρωινάδικα να μιλήσουν σαν γνωστοί.

Και τι με αυτό; Εκμεταλλεύονται απλώς μια πρόσκαιρη δημοσιότητα. Εδώ, ο ηθοποιός κάνει σίριαλ με επιτυχία και μετά από λίγο καιρό ξεχνιέται.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: