Πέφτει «βόμβα» στη Βασιλική Οικογένεια: Στον… αέρα ο γάμος Χάρι-Μέγκαν, χωρίζουν άμεσα & βγάζουν διαζύγιο

Πέφτει «βόμβα» στη Βασιλική Οικογένεια: Στον… αέρα ο γάμος Χάρι-Μέγκαν, χωρίζουν άμεσα & βγάζουν διαζύγιο
Advertisement

Οι φήμες για τον χωρισμό του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχουν οργιάσει τελευταία.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που υποστηρίζουν τις φήμες αλλά ήρθα και η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για να ρίξει φωτιά στα σενάρια.

Advertisement

Όπως ανακοίνωσε και το παλάτι επισήμως κατά την τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί μόνος του και χωρίς την συνοδεία της γυναίκας του… και μετά από τέτοια ανακοίνωση ήταν λογικό να φουντώσουν οι φήμες.

Σύμφωνα με φήμες το ζευγάρι αντιμετωπίζει προσωπικά θέματα τα οποία και οδηγούν στον χωρισμό με την αυτοβιογραφία του Χάρι «Spare» να βάζει τέλος στις πολιτικές βλέψεις της Μέγκαν Μαρκλ και τον επίλογο στην σχέση τους.

Σύμφωνα με όσα γράφονται και σε μέσα του εξωτερικού ο χωρισμός είναι πιθανό να ανακοινωθεί αμέσως μετά την ενθρόνιση του βασιλιά Καρόλου.

Advertisement

Το ζευγάρι έχει χάσει την αίγλη του και την δημοτικότητά του ενώ και η Μέγκαν δεν βλέπει να πηγαίνουν τα πράγματα όπως θα ήθελε. Η δημοτικότητα της έχει πέσει και η καριέρα της δεν έχει απωγειωθεί ενώ και οι σχέσεις της με την Βασιλική οικογένεια πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Το ζευγάρι από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους από το Netflix δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση και τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό τους έχουν αυξηθεί.

«Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Μέγκαν Μαρκλ σίγουρα σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της» γράφει ο Matthew Steeples.

Advertisement

Ακόμα και το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκαν στο πάρτι για τα 69α γενέθλια της Όπρα εκτιμούν πως θα μπορούσε να σηματοδοτεί κάτι μεγαλύτερο.

«Το γεγονός ότι το ζευγάρι που δεν χώριζε μέχρι πρότινος ποτέ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια μαζί εδώ και μήνες είναι πολύ, πολύ ενδεικτικό» σημειώνει η Zoe Delaney της Irish Mirror.

Εν αναμονή λοιπόν και της τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου, όπου έπειτα μπορεί και να έχουμε εξελίξεις σχετικά με την σχέση τους.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: