Τζακ Νίκολσον: Έξαλλοι οι θαυμαστές του με δημοσίευμα που κοροϊδεύει την τελευταία του εμφάνιση

Τζακ Νίκολσον: Έξαλλοι οι θαυμαστές του με δημοσίευμα που κοροϊδεύει την τελευταία του εμφάνιση
Advertisement

Ο Τζακ Νίκολσον είναι ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, γνωστός για τους εμβληματικούς ρόλους του σε ταινίες όπως οι «The Shining», «One Flew Over the Cuckoo’s Nest» και «Batman».

Στα 85 του χρόνια, ο ηθοποιός που έχει αποσυρθεί από την υποκριτική από το 2010, κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις.

Advertisement

Ωστόσο, όταν πρόσφατα απαθανατίστηκε από παπαράτσι στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς, το σχετικό άρθρο της Daily Mail προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η DailyMail.com, ο Νίκολσον φαίνεται να απολαμβάνει το πρωινό του στο Λος Άντζελες, καθισμένος εναλλάξ στο μπαλκόνι του με θέα το Franklin Canyon.

Κάποια στιγμή, φαίνεται να παρατηρεί έντονα ένα ελικόπτερο που πετούσε από πάνω του.

Στο άρθρο, ο Νίκολσον περιγράφεται ως «ατημέλητος» και το μέσο προσπάθησε να τονίσει ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εθεάθη μετά από 18 μήνες.

Advertisement

Όμως οι θαυμαστές έσπευσαν να υπερασπιστούν τον ηθοποιό, επισημαίνοντας ότι είναι 85 ετών και δεν θα έπρεπε να περιμένει κανείς να μοιάζει όπως στα νεότερα χρόνια του.

Η φράση «Είναι 85 ετών!» άρχισε να γίνεται trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους φαν να ζητούν από τα μέσα ενημέρωσης να αφήσουν ήσυχο τον Νίκολσον και να τον εκτιμήσουν γι’ αυτό που είναι.

Πολλοί σχολίασαν ότι ο Νίκολσον δείχνει υπέροχος για την ηλικία του και ότι θα ήταν τυχεροί να τα πηγαίνουν τόσο καλά όσο εκείνος στα 85 του.

Advertisement

Παρά τις αναφορές που έδειχναν ότι η ψυχική υγεία του Νίκολσον είχε επιδεινωθεί και ότι έδινε μάχη με την άνοια, ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Μπιλ Ο’Ράιλι, ο οποίος είναι στενός φίλος του ηθοποιού, διέψευσε τις φήμες αυτές, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της εκπομπής του «No Spin News» τον Ιανουάριο.

Ισχυρίστηκε ότι είχε επισκεφθεί τον ηθοποιό λίγους μήνες πριν και είχε μια συζήτηση μαζί του, κατά την οποία ο Νίκολσον του έκανε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ένα σωρό έξυπνες ερωτήσεις. Ο Ο’Ράιλι δήλωσε ακόμη ότι ο Νίκολσον ήταν «πιο ευφυής από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».

Η τελευταία εμφάνιση του Νίκολσον στη μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία «How Do You Know» του 2010, στο πλευρό του Όουεν Γουίλσον και της Ρις Γουίδερσπουν. Φημολογείται ότι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, αλλά οι φήμες αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: