Δερματολόγος κατηγορείται ότι δηλητηρίαζε τον σύζυγό της, ρίχνοντας καθαριστικό αποχέτευσης στο τσάι του

Advertisement

Μια δερματολόγος από την Καλιφόρνια παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία ότι δηλητηρίασε το τσάι του συζύγου της με υγρό καθαριστικό αποχέτευσης πολλές φορές, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές την Τετάρτη.

Η Yue «Emily» Yu παραπέμφθηκε σε δίκη για τρία κακουργήματα δηλητηρίασης και ένα κακούργημα ενδοοικογενειακής βίας, αφού οι αρχές ισχυρίζονται ότι έριξε Drano στο τσάι του συζύγου της, προκαλώντας του έλκος στο στομάχι, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Advertisement

Οι αρχές λένε ότι ο σύζυγός της, που αναγνωρίστηκε από το KABC-TV ως επίσης γιατρός με το όνομα Jack Chen, παρατήρησε για πρώτη φορά μια αλλαγή στη γεύση του ροφήματός του τον Απρίλιο του 2022.

Μη μπορώντας να καταλάβουν τον λόγο για την περίεργη γεύση, οι αρχές λένε ότι ο Chen εγκατέστησε κάμερες στην κουζίνα της οικογένειάς τους στο Irvine της Καλιφόρνια, όπου η 45χρονη Yu φέρεται να καταγράφηκε σε βίντεο σε αρκετές περιπτώσεις τον Ιούλιο να ετοιμάζει το τσάι του και να ρίχνει υγρό καθαριστικό αποχέτευσης σε αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Chen συνέλεξε δείγματα και τα υπέβαλε στην αστυνομία του Irvine, η οποία στη συνέχεια τα παρέδωσε στο FBI. Το FBI φέρεται να επιβεβαίωσε ότι η ουσία στο τσάι ήταν υγρό καθαριστικό αποχέτευσης, λένε οι αρχές.

Advertisement

«Τα σπίτια μας θα πρέπει να είναι εκεί όπου αισθανόμαστε πιο ασφαλείς», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Όραντζ Τοντ Σπίτζερ.

«Ωστόσο, μια επαγγελματίας ιατρός με άδεια εκμεταλλεύτηκε τις καθημερινές τελετουργίες του συζύγου της για να βασανίσει τον σύζυγό της, ρίχνοντας συστηματικά στο τσάι του μια ουσία που μοιάζει με Drano με σκοπό να του προκαλέσει πόνο και δυστυχία».

Σύμφωνα με την αστυνομία του Irvine, ο Chen υπέστη σημαντικά τραύματα εκείνη τη στιγμή, αλλά αναμένεται να αναρρώσει.

Advertisement

Έκτοτε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ζητά την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών του ζευγαριού, σύμφωνα με το σταθμό. Η Yu συνελήφθη τον Αύγουστο, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 30.000 δολαρίων. Πρέπει να παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο στις 18 Απριλίου.

Επικαλούμενο τον δικηγόρο υπεράσπισής της, Scott Simmons, το KABC αναφέρει ότι η Yu θα δηλώσει αθώα στις κατηγορίες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: