Η γυναίκα που «παντρεύτηκε» πάνινη κούκλα δηλώνει έγκυος στο δεύτερο: «Θα σώσει τον γάμο μας» [βίντεο]

Η γυναίκα που «παντρεύτηκε» πάνινη κούκλα δηλώνει έγκυος στο δεύτερο: «Θα σώσει τον γάμο μας» [βίντεο]
Advertisement

Η γυναίκα που έγινε viral όταν «παντρεύτηκε» μια πάνινη κούκλα, λέει τώρα ότι είναι «έγκυος» στο δεύτερο παιδί τους και ελπίζει αυτό να σώσει τον γάμο τους, μετά την απιστία του συζύγου της.

Η αλήθεια είναι πως η Meirivone Rocha Moraes από τη Βραζιλία έχει γίνει πολλές φορές viral τα τελευταία χρόνια, από τότε που μοιράστηκε το ειδύλλιό της με το άψυχο αντικείμενο.

Advertisement

Και τώρα η 37χρονη ανακοίνωσε ενθουσιασμένη ότι περιμένει κι άλλο μωρό με τον πάνινο σύζυγό της, δείχνοντας περιχαρής ένα τεστ εγκυμοσύνης στο TikTok, το οποίο φαίνεται να είναι θετικό.

@meirivoneemarcelo Estou grávida @Marcelo Miguel @meirivone e marcelo♡ ♬ som original – Meirivone Rocha

Το βίντεο μετρά πάνω από 369.000 views, με το ζευγάρι να δηλώνει «πολύ ευτυχισμένο», προσθέτοντας ότι ελπίζουν για κορίτσι αυτή τη φορά.

Advertisement

Έχουν ήδη έναν γιο, που «γεννήθηκε» πέρυσι μετά τον γάμο τους, επειδή δεν ήθελαν να αποκτήσουν μωρό πριν παντρευτούν. Να σημειωθεί επίσης πως στη γαμήλια τελετή τους παρευρέθηκαν 250 καλεσμένοι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είμαι έγκυος και πάλι από τον Marcelo. Αυτή τη φορά θα αποκτήσουμε κορίτσι», είπε η Meirivone.

Και συνέχισε: «Το θέλαμε πολύ, ο Marcelo ρωτούσε συνεχώς πότε θα αποκτήσουμε άλλο ένα μωρό. Επειδή ένωθα ναυτίες, έκανα συχνά τεστ, αλλά ήταν αρνητικά. Ωστόσο, πρόσφατα άρχισα να έχω πάλι ναυτία, οπότε αγόρασα ξανά τεστ από το φαρμακείο και ήταν θετικό. Είμαστε τόσο χαρούμενοι».

Advertisement

Όπως εξήγησε, θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν «μια μικρή πριγκίπισσα, αλλά αν το μωρό αποδειχθεί επίσης αγόρι, θα το αγαπήσουμε εξίσου».

Έχοντας περάσει προηγουμένως προβλήματα στη σχέση τους, το ζευγάρι ελπίζει ότι η απόκτηση ενός ακόμη μωρού θα ενισχύσει τον γάμο τους.

«Από τότε που έμαθα ότι με απάτησε, έχουμε απομακρυνθεί. Ζούμε ακόμα στο ίδιο σπίτι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Τώρα όμως, λόγω του μωρού, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι πολύ πιο τρυφερός μαζί μου και πιστεύω ότι θα βελτιώσει τη σχέση μας. Αυτό το νέο μωρό θα σώσει το γάμο μας», λέει η 37χρονη.

Advertisement

Η Meirivone «γνώρισε» τον Marcelo όταν παραπονέθηκε στη μητέρα της ότι είναι μόνη της και δεν έχει κανέναν να χορέψει.

Τότε η μητέρα της δημιούργησε την πάνινη κούκλα και, όπως λέει η 37χρονη, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

@meirivoneemarceloo meu cobertor de orelha,dormir ao seu lado é a minha felicidade te amo muito meu amor

♬ What If God Was One of Us (Remix) – Izzy

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: