Τροχαίο-σοκ για τον Ιταλό διεθνή ποδοσφαιριστή, Τσίρο Ιμόμπιλε -Συγκρούστηκε μετωπικά με τραμ [βίντεο]

Τροχαίο-σοκ για τον Ιταλό διεθνή ποδοσφαιριστή, Τσίρο Ιμόμπιλε -Συγκρούστηκε μετωπικά με τραμ [βίντεο]
Advertisement

Άσχημο, αλλά ευτυχώς χωρίς περαιτέρω επιπλοκές για την υγεία αυτού και της οικογένειάς του, ήταν το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα (16/4) για τον αρχηγό της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο 33χρονος επιθετικός των λατσιάλι οδηγούσε το αυτοκίνητό του, έχοντας μαζί τα παιδιά του, στη Ρώμη, όταν αυτό συγκρούστηκε με τραμ κοντά στο Στάδιο Ολίμπικο, έδρα των δύο ομάδων της ιταλικής πρωτεύουσας (Λάτσιο και Ρόμα).

Advertisement

Τα πλάνα σοκάρουν, με το Land Rover τύπου SUV να φαίνεται «σμπαράλια» μετά τη σύγκρουση, η οποία ευτυχώς δεν οδήγησε σε κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα, ο διεθνής φορ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

«Το τραμ πέρασε κόκκινο φανάρι», ανέφερε στο ιταλικό AGTW ο ίδιος ο Ιμόμπιλε. «Ευτυχώς είμαι καλά, πονάει λίγο το χέρι μου», συμπλήρωσε, μιλώντας στο ίδιο μέσο.

Advertisement

Έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του Τζέσικα Μαλένα, συγκεκριμένα δύο κόρες και ένα γιο. Δεν αναφέρεται πόσα ή ποια εξ αυτών επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Η αστυνομία ερευνά το συμβάν.

Σημειώνεται πως ο 33χρονος πολύπειρος επιθετικός έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα χρώματα της Λάτσιο, για χάρη της οποίας έχει σκοράρει 194 γκολ, ενώ είναι και διεθνής με τη «σκουάντρα ατζούρα» από το 2014, έχοντας σκοράρει 15 φορές με το εθνόσημο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: