Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους και απέκτησαν γιους που θεωρούνται ξαδέλφια και αδέλφια

Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους και απέκτησαν γιους που θεωρούνται ξαδέλφια και αδέλφια
Advertisement

Οι πανομοιότυπες δίδυμες Brittany και Briana Deane Salyers και οι πανομοιότυποι δίδυμοι σύζυγοί τους Josh και Jeremy Salyers ζουν στο ίδιο σπίτι και μοιράζονται σχεδόν τα πάντα.

Κάνουν όμως ό,τι καλύτερο μπορούν για να εξασφαλίσουν ότι κάθε ζευγάρι θα έχει το μερίδιο του χρόνου μόνο του.

Advertisement

Οι αδερφές παντρεύτηκαν τους αδελφούς Josh και Jeremy στο Φεστιβάλ της Ημέρας των Διδύμων 2018 στο Twinsburg του Οχάιο και έκτοτε μεγάλωσαν την οικογένειά τους.

Καλωσόρισαν στον κόσμο τους γιους τους, Jett (γεννήθηκε από τη Brittany και τον Josh, ο οποίος ανακοίνωσε τη γέννηση τον Ιανουάριο του 2021) και τον Jax (γεννήθηκε από τους Briana και Jeremy τέσσερις μήνες αργότερα).

Τα παιδιά είναι ξαδέρφια αλλά και γενετικά αδέρφια, γνωστά ως «τεταρτογενή δίδυμα».

Advertisement

Ζουν όλοι μαζί σε μια έπαυλη κοντά στη λίμνη Smith Mountain στην κεντρική Βιρτζίνια, και ενώ μοιράζονται όλα τα δωμάτια, υπάρχει μια εξαίρεση. «Κάθε ζευγάρι έχει τη δική του κρεβατοκάμαρα», είπε η Briana στο αμερικανικό PEOPLE.

Εκτός από τους κοινόχρηστους χώρους τους, η οικογένεια είπε ότι το ακίνητο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορούν να ξεφύγουν μόνοι τους για να απολαύσουν ραντεβού γύρω από την πισίνα, τον κήπο και την αίθουσα κινηματογράφου τους.

«Έχουμε τον δικό μας χώρο εδώ», είπε ο 38χρονος Jeremy. «Έχουμε τον δικό μας ξεχωριστό χώρο εδώ που χρησιμοποιούμε για να ζήσουμε και τον υπόλοιπο χώρο τον χρησιμοποιούμε για την επιχείρηση».

Advertisement

Ο χώρος επιτρέπει τον χωρισμό όταν τα ζευγάρια θέλουν να χαλαρώσουν ανεξάρτητα. «Είμαστε ευγνώμονες που μας επιτρέπει να πάμε σε ατομικά ραντεβού», είπε ο Josh. «Εννοώ, ζούμε μαζί, αλλά το μέγεθος του χώρου μάς επιτρέπει να πάμε σε αυτά τα μικρά ραντεβού, μόνο ζευγάρια».

Παρόλο που τα αγόρια και κάθε ζευγάρι έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια, η οικογένεια προσπαθεί να πάει για ύπνο την ίδια ώρα.

«Μεγαλώνουμε τα δύο αγόρια μας ως αδέρφια, που γενετικά είναι», είπε η Briana. «Αυτό είναι μέρος της ρουτίνας μας να κάνουμε τα πάντα κάπως ταυτόχρονα».

Advertisement

Ενώ τα ζευγάρια κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν το ένα στο άλλο χώρο, το να μοιράζονται ένα σπίτι όπως αυτό που έχουν τώρα ήταν «πάντα» κάτι που η Briana και η Brittany ονειρεύονταν.

«Πάντα είχαμε το όραμα αυτής της ιδιοκτησίας», είπε η Briana. «Πάντα, από όταν ήμασταν μικρά κορίτσια, οραματιζόμασταν αυτό το ονειρεμένο ακίνητο που έμοιαζε, δεν ξέρω, σαν ένα μαγεμένο αρχοντικό που μπορούσαμε να φτιάξουμε δικό μας».

«Αυτό ήταν κάτι με το οποίο συνδεθήκαμε πραγματικά όταν κάναμε ραντεβού με τον Josh και τον Jeremy επειδή είχαν οραματιστεί επίσης να διευθύνουν μια επιχείρηση μαζί», πρόσθεσε. «Και ήμασταν όλοι κάπως σε εκείνο το στάδιο που ήμασταν έτοιμοι να το κάνουμε».

Advertisement

Πριν συναντήσουν τις αδερφές, ο Jeremy είπε ότι αυτός και ο δίδυμος αδερφός του, Josh, είχαν κάνει όρκο ότι θα παντρεύονταν μόνο ένα άλλο ζευγάρι δίδυμων.

«Εγώ και ο Josh πάντα ξέραμε ότι έπρεπε να βρούμε τις δίδυμές μας αν επρόκειτο να παντρευτούμε. Είχαμε την τύχη να τις βρούμε, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι», είπε ο Jeremy.

Τα ζευγάρια έχουν κερδίσει την προσοχή για τη μοναδική τους ιστορία, ειδικά αφού οι άντρες έκαναν πρόταση γάμου στις γυναίκες με πανομοιότυπα προσαρμοσμένα δαχτυλίδια, το καθένα από τα οποία είχε διπλά σύμβολα απείρου επικαλυμμένα με διαμάντια.

Τα αδέρφια έκαναν την πρόταση γάμου την ίδια στιγμή, γονατίζοντας μαζί στο ένα γόνατο μπροστά στις αντίστοιχες μέλλουσες νύφες τους -οι οποίες, όπως ήταν φυσικό, είχαν παρόμοιες αντιδράσεις, χαμογελώντας και κρατώντας τα χέρια τους στο στήθος τους.

Advertisement

Οι γυναίκες αργότερα είπαν «I do» στο Twinsburg του Οχάιο φορώντας πανομοιότυπα φορέματα, και οι άντρες με ασορτί σμόκιν, με δύο δίδυμα να μεταφέρουν τα δαχτυλίδια.

Υπήρχαν πολλά άλλα δίδυμα στον γάμο τους, με 17 συνολικά -συμπεριλαμβανομένων αυτών- να ποζάρουν μαζί για μια φωτογραφία στην πλατεία Twinsburg Township.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε αργότερα σε μια ειδική εκπομπή του TLC που ονομάζεται Our Twinsane Wedding τον Φεβρουάριο του 2019.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: