Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, έπειτα από καταγγελία για παρενόχληση

Advertisement

«Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τίθεται εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε σήμερα για καταγγελία εις βάρος του και δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πληρως η σχετική υπόθεση» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες, υπάρχει καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για παρενόχληση.

Advertisement

Όπως αναφέρει σε δική του ανακοίνωση μέσω Facebook ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αιτήθηκε ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής του ασυλίας, ώστε να λύσει το θέμα στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά ο Αλέξης Γεωργούλης τονίζει τα ακόλουθα:

«Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές.

Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια.

Advertisement

Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται -μάλλον όχι τυχαία-λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας.

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή δεν θέλω επ’ ουδενί να επηρεάσω τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με εκτίμηση

Αλέξης Γεωργούλης».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: