Ευχάριστα νέα από τον Γιώργο Δασκαλάκη: «Κατά 99,9% έχω κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο» – Η συγκλονιστική του εξομολόγηση [βίντεο]

Advertisement

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Δασκαλάκη, ο οποίος δίνει εδώ και μήνες την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του απέναντι στον καρκίνο, καθώς ο τραγουδιστής σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε μέσω βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι κατά 99,9% έχει κερδίσει τον μεγάλο πόλεμο.

Ο τραγουδιστής, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στους διαδικτυακούς του φίλους.

Advertisement

Όπως εξομολογήθηκε, νίκησε την ασθένεια κατά 99,9% και ότι στην επόμενη αξονική, θα δείξει αν χρειαστεί μία τελευταία ακόμη χημειοθεραπεία.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9% έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Έρχονται κάποιες εξετάσεις ακόμη, μία αξονική μέχρι και έναν μήνα θα ακολουθήσω τις αγωγές με τα φάρμακα στο σπίτι.

Θα ξέρουμε κιόλας με την επόμενη η αξονική αν ίσως χρειαστεί μία χημειοθεραπεία ακόμη τελευταία», είπε ο τραγουδιστής, Γιώργος Δασκαλάκης για την μάχη του με τον καρκίνο.

Advertisement

«Οι γιατροί μου, και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι τόσο αισιόδοξοι που είπαν ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι για να ξέρουμε και τι γίνεται. Ακόμη είμαι με βοήθεια, με το μπαστούνι, θα χρειαστεί καιρό η αποκατάσταση με τόση χημεία που έχω βάλει στο σώμα μου.

Πρέπει να ξαναμπούν κάποια κιλάκια. Θέλω να πω “ευχαριστώ” στη σύντροφό μου Μαρία, τη μάνα μου που με ανέχεται, στα δύο μου παιδιά, που πάντα είχαμε όμορφες σχέσεις και μου στέκονται και μόνο που έρχονται να με δουν», τόνισε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

«Σε λίγες μέρες θα δείτε κάτι που θα χαροποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Και αυτό που θα κάνω… άστο δεν λέω τίποτα. Απλά κρατήστε την ημερομηνία 19 Μαΐου», ανέφερε επίσης.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: