Δεν «μαζεύονται»: Τα ζώδια που είναι υπερβολικά διαχυτικά σε δημόσιους χώρους

Δεν «μαζεύονται»: Τα ζώδια που είναι υπερβολικά διαχυτικά σε δημόσιους χώρους
Advertisement

Αυτά τα ζώδια δεν διστάζουν να είναι άκρως διαχυτικά με το ταίρι τους σε δημόσιους χώρους.

Τόσο που να κάνουν τους άλλους γύρω τους να τους κοιτάνε με μισό μάτι και να θέλουν να τους πουν να πάνε να βρουν ένα δωμάτιο για τις ερωτικές τους περιπτύξεις, αντί να είναι έτοιμοι να «βγάλουν τα μάτια» τους σε δημόσια θέα.

Advertisement

Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος γενικά δεν νοιάζεται για την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εκείνον. Τους γράφει στα παλαιότερα των υποδυμάτων του και αδιαφορεί για τα δολοφονικά βλέμματα που πέφτουν πάνω του. Θα κάνει ό,τι θέλει και με όποιον/α θέλει και δεν πέφτει λογαριασμός σε κανέναν.

Και η αλήθεια είναι ότι όσο προκαλεί, τόσο πιο πολύ γουστάρει μια κατάσταση γι’ αυτό και θα γίνει όσο πιο διαχυτικός μπορεί με το ταίρι του δημόσια.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας με τις δημόσιες περιπτύξεις νιώθει ότι δίνει μια παράσταση. Όσο μεγαλύτερο το κοινό, τόσο μεγαλύτερη και η δική του απόλαυση. Δεν έχει κανένα θέμα να είναι διαχυτικός με το ταίρι του δημόσια.

Advertisement

Θα το κάνει με άνεση και θα φροντίσει κιόλας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ζηλέψουν οι παρευρισκόμενοι. Αποθεώστε το είδωλο θα τους φωνάζει την ώρα που μπορεί να του λένε να… μαζευτεί λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι χύμα στο κύμα. Είναι ο χίπης του ζωδιακού. Δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί το πάθος του και την λατρεία του για το ταίρι του δημόσια. Αν του βγει να τον/την φιλήσει, θα το κάνει και μάλιστα τόσο προκλητικά όσο δεν φαντάζεσαι.

Είτε τους κοιτάζουν, είτε όχι για εκείνον είναι το ίδιο και το αυτό. Δεν τον νοιάζει γενικά η γνώμη του κόσμου και αν πας να του πεις κάτι, θα σου απαντήσει ότι σε έχει «γραμμένο» και εσένα και η γνώμη σου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: