Θερμό επεισόδιο για θρησκευτικούς λόγους στο My Style Rock: Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την «ασέβεια»

Θερμό επεισόδιο για θρησκευτικούς λόγους στο My Style Rock: Έξαλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την «ασέβεια»
Advertisement

Χαμός προκλήθηκε στο πλατό του My Style Rocks ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παίκτρια Ειρήνη Παπαβασιλείου, με το γνωστό μοντέλο να ξεσπά με το ύφος της και το θέμα που φόρεσε η νεαρή παίκτρια και σπουδάστρια μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη επέλεξε σαν «θέμα» να πάει σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας κι έβαλε για κόσμημα μια αλυσίδα με τάματα από μια συλλογή που λέγεται «τραύμα».

Advertisement

«Λοιπόν όταν κάνουμε Bollywood σας δώσαμε κάποια στοιχεία για μία θρησκεία. Όταν δεν γνωρίζουμε τι φοράμε και για ποιο λόγο και δεν το σεβόμαστε δεν είναι καθόλου σωστό.

Ο χριστιανισμός είναι και αυτός μία θρησκεία και άνθρωποι που ασπάζονται τον χριστιανισμό σαν εμένα, ας πούμε, θα ήθελα να ξέρω τι είναι και για ποιο λόγο το έχεις προσθέσει στην εικόνα σου.

Δεν μου αρέσει καθόλου να φοράς πάνω σου τάματα που αφορούν σε ασθένειες και σε σοβαρά προβλήματα ανθρώπων γιατί όταν έρχεσαι και μου λες εγώ είδα αυτό το κόσμημα και το πέταξα επάνω μου χωρίς να ξέρω τι είναι, με προσβάλει» είπε εκνευρισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της έβαλε 1 στην βαθμολογία.

Advertisement

Τότε η Ειρήνη της ζήτησε τον λόγο, μιλώντας της στον ενικό… με το μοντέλο να οργίζεται ακόμη περισσότερο:

«Από ποτέ μιλάμε στον ενικό; Εσύ μου μιλάς στον ενικό; Η συζήτηση έχει τελειώσει όπως έχεις καταλάβει έχω βαθμολογήσει… Σας παρακαλώ πολύ.

Η έκρηξή μου είναι ότι είσαι αγενής, με διακόπτεις και δεν καταλαβαίνεις όταν σου μιλώ» απάντησε εκνευρισμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ ο καυγάς συνεχίστηκε για λίγη ακόμη λίγη ώρα παρά την παρέμβαση του Δημήτρη Σκουλού.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: