Βίκυ Καγιά: Το «διαζύγιο» της χρονιάς – Το παρασκήνιο μιας 7χρονης σχέσης που έληξε άδοξα!

Βίκυ Καγιά: Το «διαζύγιο» της χρονιάς – Το παρασκήνιο μιας 7χρονης σχέσης που έληξε άδοξα!
Advertisement

Λένε ότι τα 7 χρόνια σε έναν γάμο είναι τα πιο… τζιζ, μάλλον το ίδιο ισχύει και για συνεργασίες που δεν τις είχαν βάλει όταν το έλεγαν πιθανόν στο μυαλό τους…

Το αιφνίδιο τέλος μιας 7χρονης συνεργασίας, αυτή της Βίκυς Καγιά με το Star γράφτηκε σε μια χρονική στιγμή που τουλάχιστον η μια πλευρά, αυτή των στελεχών του καναλιού δεν την περίμενε, καθώς και τα προηγούμενα χρόνια είχε δώσει γη και ύδωρ στα πόδια της.

Advertisement

Παρόλα αυτά οι “Σειρήνες” για την αποχώρησή της και την απόφασή της να περάσει την (επαγγελματική) ζωή της σε επόμενη φάση, φώναζαν από καιρό, προφανώς όμως κανείς δεν τις άκουσε…

Το “διαζύγιο” της Βίκυς Καγιά με το κανάλι της Κηφισιάς θα μπορούσε να είναι και “βελούδινο” κάτω από άλλες συνθήκες, αφού μοιράστηκαν πολλά μαζί, παρά ταύτα το σκηνικό με την ανακοίνωσή της και την ίδια σε live σύνδεση με τα κανάλια την περασμένη εβδομάδα, κάθε άλλο παρά άρεσε -περισσότερο αιφνιδίασε- τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού αλλά και την εταιρεία παραγωγής Green Pixel.

Η διάσταση απόψεων στο τελευταίο ραντεβού ήταν, όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος, ένα “καζάνι” που σιγόβραζε και που ξεχείλισε, όχι όμως για οικονομικούς λόγους, αλλά για τις αλλαγές που ζήτησε η παρουσιάστρια να γίνουν με σκοπό την ανανέωση τόσο του “Shopping Star” όσο και για το GNTM, για το οποίο δεν ήθελε, τουλάχιστον για την ώρα, να δεσμευτεί με έναν νέο κύκλο.

Advertisement

«Ήταν μια πολύπλοκη χρονιά για μένα. Το “δύσκολη” είναι σχετικό. Αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον κόσμο αυτό, η δική μου χρονιά ήταν περπάτημα στο λιβάδι.

Ήταν λίγο περίπλοκη επαγγελματικά και συναισθηματικά, αλλά μέχρι εκεί», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί απανωτά ραντεβού και συζητήσεις με το κανάλι για τη συνεργασία τους, που λήγει τον Ιούνιο και το ενδεχόμενο της ανανέωσής της.

«Όλες αυτές τις μέρες ακούω κάποια πράγματα. Δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δεν νευρίασε κανείς με κανέναν και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημο ή επιθετικό. Αυτό θέλω να το τονίσω, γιατί είναι άδικο και για το Star και για μένα και για τη συνεργασία μας που ήταν 7 χρόνια. Άρα ήταν μια πολύ πετυχημένη και όμορφη συνεργασία», συνέχισε η ίδια, μιλώντας για το τέλος της συνεργασίας της με το Star.

Advertisement

«Ήταν δική μου προσωπική επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι πάντα. Πάει τέλεια, σκίζει, το αγαπώ πολύ, οπότε ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, ότι έχω τσακωθεί με κανέναν. Γιατί ακούω διάφορα και δεν είναι έτσι», τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον λόγο που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση, η Βίκυ Καγιά είπε: «Όλα τα πράγματα σε αυτήν τη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της. Είχε να κάνει μ’ εμένα.

Όλα αυτά που ακούγονται για προτάσεις και concepts δεν ισχύουν. Εγώ συζήτησα με το Star για τις δικές μου δουλειές. Οι φήμες θα υπάρχουν. Σταμάτησα για μένα και ήταν δική μου προσωπική επιλογή. Έχετε συνηθίσει, πιθανόν, κάποιος να σταματάει από κάπου για να πάει κάπου αλλού. Δεν είναι η δική μου περίπτωση αυτή».

Advertisement

Οι προτάσεις άρχισαν να… πέφτουν βροχή με πολλά και διαφορετικά projects από την ώρα που επιβεβαιώθηκαν οι φήμες περί αποχώρησής της. ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 είναι οι πρώτοι υποψήφιοι “μνηστήρες” και καθώς φαίνεται έπεται συνέχεια, αφού στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, από όσο ακούγεται, θα μπουν πολλοί παίκτες…

Είθισται, βέβαια, οι αποφάσεις που αφορούν σε συνεργασίες και συμφωνίες που διαλύονται να μην ανακοινώνονται πριν από τη λήξη του εκάστοτε συμβολαίου, στην περίπτωση όμως της Βίκυς Καγιά έγινε το… diversity και κανένας δεν ξέρει το γιατί.

Ωστόσο, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι εδώ και καιρό είχαν σηκώσει τις κεραίες τους και έδειχναν τα χαρτιά τους για τον επόμενο προορισμό της παρουσιάστριας… Στην παρούσα φάση it’s up to her… Η ίδια δεν αρνήθηκε κάτι, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Τηλεφωνήματα για τη νέα σεζόν έχουν υπάρξει, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή για να συζητήσω κάτι. Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου στις 2 Ιουνίου, τα γυρίσματά μου με την ησυχία μου, να χαιρετηθούμε όμορφα και ωραία με τους συνεργάτες μου.

Το πώς θα αξιολογήσω τις προτάσεις που έρχονται, αυτές που ήδη υπάρχουν στο τραπέζι, και τι θα κάνω στο μέλλον είναι κάτι για πολύ μετά. Δεν είναι προγραμματισμένο, ούτε υπάρχει κάποιο πλάνο.

Με το Star εγώ κατάλαβα ότι χαιρετηθήκαμε και αποχαιρετιστήκαμε, δεν έχω καταλάβει ότι θα υπάρξει κάποιος άλλος κύκλος συζήτησης και δεν ξέρω κάτι τέτοιο», εξήγησε σχετικά με άλλες προτάσεις που έχει δεχτεί.

Advertisement

Εννιά χρόνια ευτυχισμένου γάμου και με την πρώτη ευκαιρία το ζευγάρι συνηθίζει να οργανώνει αποδράσεις μαζί. Ναι, οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και το φωνάζουν πάντα, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα.

Το ταξίδι στο Μαρόκο μία εβδομάδα πριν με την οικογένειά της είχε, καθώς φάνηκε στη συνέχεια, δισυπόστατο χαρακτήρα (δείτε εδώ φαντασμαγορικές φωτογραφίες). Από τη μία η Βίκυ Καγιά ήθελε μαζί με τον άντρα της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους Μπιάνκα και Κάρολο να περάσουν μερικές μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης, μιας και λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν το κατάφερναν εύκολα, και από την άλλη επιθυμούσε να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις της συζητώντας με τον άνθρωπό της, που πάντα συμβουλεύεται για την όποια κίνησή της.

Με φόντο τα εξωτικά τοπία και τα υπέροχα μνημεία, η παρουσιάστρια φεύγοντας από εκεί δεν είχε μόνο μοναδικές εικόνες αλλά και οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της.

 

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: