«Αιμάτωμα στο συκώτι, αφόρητοι πόνοι, δεν μπορώ ούτε να ντυθώ»: Μαύρες μέρες για τον ηθοποιό, Δημήτρη Τοπαλίδη

«Αιμάτωμα στο συκώτι, αφόρητοι πόνοι, δεν μπορώ ούτε να ντυθώ»: Μαύρες μέρες για τον ηθοποιό, Δημήτρη Τοπαλίδη
Advertisement

Θύμα άγριας επίθεσης αγνώστων έπεσε ο ηθοποιός, Δημήτρης Τοπαλίδης, τη Μεγάλη Τρίτη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ο ηθοποιός αυτήν την περίοδο υποδύεται τον αστυνομικό διευθυντή στη σειρά “Μαύρο Ρόδο” ενώ συμμετέχει και στην τηλεοπτική σειρά “Έρωτας Φυγάς”.

Advertisement

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Δημήτρη Τοπαλίδη, ο οποίος περιέγραψε καρέ – καρέ τι συνέβη.

«Οδεύοντας προς το σπίτι μου, σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό, μπήκα σε ένα στενό. Εκεί αντίκρισα ένα φορτηγό που είχε κλείσει τον δρόμο.

Ήταν μεν παρκαρισμένο όσο πιο αριστερά γινόταν, αλλά δεν χώραγε να περάσει άλλο αυτοκίνητο. Δεν είχαν βάλει ούτε κορίνα, ούτε κάποια ταινία, τίποτα.

Advertisement

Ακριβώς επειδή βρισκόμουν πολύ κοντά στο σπίτι μου, είχα την υπομονή και είπα να περιμένω. Αφού πέρασαν μερικά λεπτά, και αφού κόρναρα, κανείς δεν εμφανιζόταν. Δεν ακούγεται και καλά η κόρνα μου. Δέκα λεπτά περίπου μετά, αποφασίζω να βγω από το αυτοκίνητό μου και να πάω προς το φορτηγό να δω τι γίνεται.

Τα παράθυρα ήταν ανοιχτά, μέσα ωστόσο δεν ήταν κανείς. Αποφάσισα να βάλω το χέρι μου μέσα από το παράθυρο και να κορνάρω από το φορτηγό, του οποίου η κόρνα ήταν και πιο δυνατή, να καταλάβουν ότι το δικό τους όχημα είναι αυτό που ενοχλεί.

Και πάλι όμως δεν εμφανίστηκε κανείς. Πήγα στο αυτοκίνητό μου και περίμενα άλλα πέντε λεπτά. Κατευθύνθηκα εκ νέου στο φορτηγό και κόρναρα ξανά.

Advertisement

Ενώ γυρίζω να πάω προς το αμάξι, βλέπω να κατεβαίνουν το δρομάκι δυο νεαροί, βρίζοντας και φωνάζοντας.

Αυτό που τους είπα εγώ είναι, “μιλάτε κιόλας αντί να ζητήσετε μια συγγνώμη και να πάρετε το αυτοκίνητο να φύγετε;” και ακολούθησε ο κακός χαμός. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, δεν κατάλαβα καν τι έγινε», ανέφερε σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο TLIFE.

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης συνέχισε, αποκαλύπτοντας όσα ακολούθησαν αμέσως μετά στο Αστυνομικό Τμήμα.

«Κάλεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε πολύ άμεσα στο σημείο. Πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα. Οι άνδρες που μου επιτέθηκαν, υποστήριξαν πως εγώ ήμουν εκείνος που τους χτύπησα. Εκείνοι ωστόσο δεν είχαν ούτε γρατζουνιά, εγώ πήγα στο νοσοκομείο, ήμουν στα επείγοντα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί της επομένης.

Advertisement

Στο τμήμα με ενημέρωσαν πως αν κάνω μήνυση εγώ, θα κάνει και η άλλη πλευρά και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να περάσουμε όλοι τη νύχτα μας στο τμήμα.

Σαφώς δεν ήθελα να περάσω αυτή τη διαδικασία. Μου είπαν ωστόσο ότι έχω δυο μήνες περιθώριο να σκεφτώ αν θέλω να προχωρήσω ή όχι σε μήνυση», δήλωσε ο Δημήτρης Τοπαλίδης.

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Τοπαλίδης μίλησε για τα χτυπήματα που δέχτηκε αλλά και το πώς είναι η κατάστασή του σήμερα.

«Πέρασα ένα πολύ μαύρο Πάσχα, πονάω πάρα πολύ. Νόμιζα πως έχω σπασμένα πλευρά, ίσως έχω. Στο νοσοκομείο μου είπαν πως έχω και κάποια αιματώματα στο συκώτι και, ίσως λόγω αυτών, ο πόνος να είναι τόσο έντονος. Δεν μπορώ να βήξω, να φυσήξω τη μύτη μου. Ούτε τις κάλτσες μου δεν μπορώ να βάλω.

Advertisement

Εννοείται πως όλο αυτό με επηρέασε και ψυχολογικά. Είναι και η δουλειά μου τέτοια που εμφανίζομαι στην τηλεόραση και ό,τι γράφει στον φακό, δεν ξεγράφει. Είχα ένα καρούμπαλο στην αριστερή πλευρά του μετώπου που ήταν τεράστιο. Ευτυχώς δυο μέρες μετά, άρχισε να υποχωρεί και με τη βοήθεια του μαλλιού καταφέραμε να το “κλέψουμε”.

Λόγω των υπόλοιπων χτυπημάτων όμως δυσκολεύομαι αρκετά. Δεν μπορώ να βάλω τα ρούχα μου. Δυσκολεύομαι πολύ στις αλλαγές. Είναι σαν να δέχομαι μαχαιριές στα πλευρά. Ο πόνος αυτός είναι αφόρητος.

Όταν πήγα στο νοσοκομείο, πόναγα σε όλο το σώμα, αυτό που είπα όμως στους γιατρούς είναι να ασχοληθούν με το κεφάλι μου και όχι με τα πλευρά ή το πόδι μου, γιατί από πόδι δεν έπαθε κανείς τίποτα.

Advertisement

Το θέμα τώρα είναι ότι το πόδι μου εξακολουθεί να με πονάει πάρα πολύ. Είναι κίτρινο όλο το καλάμι και μελανιάζει συνεχώς. Η μελανιά φεύγει και επιστρέφει και καλύπτει όλη την επιφάνεια μέχρι τον αστράγαλο. Αυτό ομολογώ πως είναι κάτι που με έχει τρομάξει και θα πρέπει να πάω να το δω».

Τέλος, ο Δημήτρης Τοπαλίδης ανέφερε: «Οι δικοί μου άνθρωποι τυχαίνει να είναι στη Θεσσαλονίκη. Οι μισοί θα το μάθουν από εσάς. Προτίμησα να μην τους το πω για να μην τους τρομάξω».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: