Δέσποινα Τσούτσα: Τους θυμίζω την Πάμελα Αντερσον, τη Λίνα Σακκά και τη Νάντια Μπουλέ

Δέσποινα Τσούτσα: Τους θυμίζω την Πάμελα Αντερσον, τη Λίνα Σακκά και τη Νάντια Μπουλέ
Advertisement

Η Δέσποινα Τσούτσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα παιδικά της χρόνια, τον ρόλο της στη σειρά «Ο Παράδεισος των Kυριών» ενώ διηγήθηκε πώς αντέδρασε όταν δέχθηκε λεκτική «επίθεση» σε ένα σούπερ μάρκετ, λόγω του «χαρακτήρα» της, στη σειρά «Ήλιος».

Παράλληλα αποκάλυψε με ποιες γυναίκες τη μπερδεύει συνήθως ο κόσμος στον δρόμο.

Advertisement

Όπως ανέφερε η ηθοποιός μεγάλωσε στην Λάρισα ενώ η οικογένειά της είχε μαγαζί με είδη χορού και θεάτρου. Όπως ανέφερε η ίδια «Ήμουν χορεύτρια. Είχα τις προδιαγραφές για να γίνω μπαλαρίνα αλλά δεν τρελάθηκα ποτέ.

Δεν ήταν το μεράκι μου να γίνω χορεύτρια». Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είχαμε πάρα πολλούς ηθοποιούς και τραγουδιστές πελάτες. Θεωρώ πολύ δύσκολο ό,τι έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση πελατών.

Όταν δούλευα στο μαγαζί των γονιών μου είχε έρθει ως πελάτισσα η Μαρία Σολωμού και μετά η ίδια ήταν καθηγήτρια στην σχολή που σπούδαζα. Με θυμόταν».

Advertisement

Όσον αφορά την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική η νεαρή ηθοποιός είπε: «Όταν ήμουν μικρή και πήγαινα στο θέατρο έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου υποστήριζαν την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός.

Δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και το είπα στους γονείς μου για να μην πληρώνουν τζάμπα τα φροντιστήρια, δεν ήθελα να σπουδάσω. Ήμουν και λίγο αντιδραστική. Δεν μπορούσαν να μου πουν τι θα κάνω».

Η ηθοποιός μίλησε και για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα της ενώ τόνισε ότι το μεγάλο της στήριγμα είναι η μητέρα της την οποία παίρνει συνέχεια τηλέφωνο.

Advertisement

«Έχω μάθει να μαγειρεύω καλά τα βασικά φαγητά που αρέσουν σε όλους» είπε η Δέσποινα Τσούτσα για την ζωή της στο δικό της σπίτι, μακριά από την οικογενειακή εστία.

«Όταν έπαιζα στον “Ήλιο” με βρίζανε. Μια κυρία στο σούπερ μάρκετ μου φώναζε “δεν ντρέπεσαι;” και της είπα “συγγνώμη είναι ψέματα, είναι σήριαλ”» είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος, η Δέσποινα Τσούτσα αποκάλυψε ότι ο κόσμος έχει την τάση να την παρομοιάζει με άλλες γυναίκες της showbiz. «Έχει μια τάση ο κόσμος όταν με βλέπει να με παρομοιάζει με κάποια. Τους θυμίζω την Πάμελα Αντερσον, την Λίνα Σακκά και την Νάντια Μπουλέ».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: