Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγραψε βιβλίο για τους 7 «χρυσούς» κανόνες της ζωής του

Advertisement

Τους επτά «χρυσούς» κανόνες που ακολουθεί στη ζωή του παρουσιάζει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μέσα από το βιβλίο του το οποίο κυκλοφόρησε με τίτλο «BE USEFUL: Seven Tools for Live».

«Ο σημαντικότερος bodybuilder του κόσμου. Ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του κινηματογράφου στον κόσμο. Ο ηγέτης της έκτης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο.

Advertisement

Το ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ακούγεται σαν αστείο. Αλλά αυτό δεν είναι αστείο. Είναι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Και αυτό δεν συνέβη τυχαία» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ήταν αποτέλεσμα καθαρού οράματος, σφαιρικής σκέψης, σκληρής δουλειάς, άμεσης επικοινωνίας, διαλλακτικότητας στην επίλυση προβλημάτων, ευρύτητας πνεύματος, περιέργειας και δέσμευσης για ανταπόδοση

Όλα αυτά καθοδηγήθηκαν από ένα μάθημα που του δίδαξε ο πατέρας του: να είσαι χρήσιμος. Καθώς ο Άρνολντ κατακτούσε κάθε βασίλειο στο οποίο έμπαινε, κράτησε τη ρήση του πατέρα του κοντά στην καρδιά του» επισημαίνει ο εκδοτικός οίκος που ανέλαβε την κυκλοφορία του βιβλίου, τονίζοντας ότι η επιτυχία του Σβαρτσενέγκερ δεν ήταν τυχαία, αλλά μέρος μιας διαδικασίας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: