Θανάσης Λάλας: Τι είπε για την τρομερή φάρσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα

Θανάσης Λάλας: Τι είπε για την τρομερή φάρσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα
Advertisement

Ο Θανάσης Λάλας βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 για να αναλύσει στιγμές της καριέρας του, όπως τις έχει αποτυπώσει στο νέο βιβλίο του.

Τι αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την τρομερή φάρσα που είχε γίνει στον Άκη Τσοχατζόπουλο, η οποία δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Advertisement

Ο τίτλος του νέου του βιβλίου όπως γράφεται συγκεκριμένα είναι: «Ανδρέας Παπανδρέου – Δεν μετανιώνω για ό,τι κι αν έζησα, γι’ αυτό αποφασίζω να σ’ τα διηγηθώ» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός.

Όπως ανέφερε στους παρουσιαστές, το βιβλίο περιλαμβάνει 1.500 ερωτήσεις και απαντήσεις, 100+6 αυτοβιογραφικά διηγήματα διαλόγων καθώς και 35 σπάνιες φωτογραφίες.

Παράλληλα ο γνωστός δημοσιογράφος διηγήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τη φάρσα που είχαν κάνει μαζί με τον Λάμπη Ταγματάρχη όταν ήταν τα τρομερά «Κακά παιδιά» στο ραδιόφωνο.

Advertisement

Πρόκειται για ένα ηχητικό ντοκουμέντο που τελικά δεν βγήκε ποτέ στον αέρα επειδή δεν υπήρχε μια αντίστοιχη φάρσα στον Κώστα Σημίτη.

Όπως είπε ο Θανάσης Λάλας, ήταν την εποχή που ο Ανδρέας Παπανδρέου νοσηλευόταν στο Ωνάσειο και «ψηνόταν» η διαδοχή του ανάμεσα στον Άκη Τζοχατζόπουλο και τον Κώστα Σημίτη.

Τότε είχαν τηλεφωνική επαφή με τον Άκη Τζοχατζόπουλο με προσώπο υποδυόμενο τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Φελίπε Γκονζάλες για να κανονίσουν την επίσκεψή του. Αυτή η φάρσα είχε γίνει πολύ γνωστή για το περιεχόμενό της, χωρίς τελικά να παιχτεί ποτέ.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: