Η Παπαθωμά, μετά τη στήριξη σε Γεωργούλη… μοιράζει μηνύσεις: «Δεν αμφισβητώ τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος» -Απειλεί να κινηθεί νομικά

Advertisement

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί η Θεοφανία Παπαθωμά, μετά τον σάλο που προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτησή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, «αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…»

Σε νέα της ανάρτηση σήμερα, η ηθοποιός αναφέρει ότι «η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν».

Advertisement

Επίσης, η ίδια ξεκαθάρισε ότι «αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice».

Και συνέχισε: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς.

Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής βάσει πληροφοριών», κάνοντας λόγο για λογική σκέψη που εξέφρασε, χωρίς περαιτέρω σκοπό.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: