Αναστασία Γιούσεφ: «Μου έκλεψαν το εσώρουχο, τους βρήκα μετά από καιρό και τους είπα να το κρατήσουν για ενθύμιο»

Αναστασία Γιούσεφ: «Μου έκλεψαν το εσώρουχο, τους βρήκα μετά από καιρό και τους είπα να το κρατήσουν για ενθύμιο»
Advertisement

Ξινές βγήκαν οι διακοπές του Πάσχα στην Αναστασία Γιούσεφ, καθώς μετά την επιστροφή της ανακάλυψε ότι διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι της.

Η γνωστή χορεύτρια έπεσε θύμα κλοπής καθώς της πήραν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Advertisement

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρισκόταν στην Κύπρο για το Πάσχα και όταν επέστρεψε βρήκε το σπίτι της παραβιασμένο. Μάλιστα, ανέφερε πως οι δράστες την παρακολουθούσαν στο Instagram και έδρασαν όταν διαπίστωσαν ότι έλειπε.

Αυτή πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κλοπής. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνουν στο σπίτι της ενώ της έχουν ανοίξει τέσσερις φορές το αυτοκίνητο και τις έχουν πάρει αντικείμενα αξίας.

Μέσα στην περιπέτειά της, η Αναστασία Γιούσεφ διηγήθηκε και ένα περιστατικό, όταν πριν κάποια χρόνια την είχαν κλέψει στη Ναύπακτο. Συγκεκριμένα της είχαν πάρει ένα εσώρουχο.

Advertisement

«Χόρευα και την επόμενη μέρα έψαχνα ένα εσώρουχο. Δεν το βρήκα ποτέ. Πριν από καιρό πήγα και πάλι στη Ναύπακτο. Τότε ήρθε ένας τύπος και μου είπε ότι αυτός και η παρέα του όταν ήταν πιτσιρικάδες μου είχαν κλέψει το εσώρουχο.

Του λέω »εσύ είσαι; Ξέρεις πόσο καιρό το ψάχνω; Δεν ντρέπεσαι;». Γέλασα πάρα πολύ και στο τέλος του είπα να το κρατήσει για ενθύμιο», είπε η γνωστή χορεύτρια.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: