Έκαναν delivery, βρέθηκαν σε λάθος σπίτι, o ένοικος άνοιξε πυρ σε βάρος τους και δεν μπορούν να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του

Advertisement

Ζευγάρι από τη Φλόριντα παρέδιδε παραγγελία φαγητού με το αυτοκινήτό του, όταν βρέθηκε σε λάθος διεύθυνση και κάποιος άνοιξε πυρ σε βάρος του οχήματος.

Ο Waldes Thomas δήλωσε στο NBC South Florida ότι παρέδιδε παραγγελία από παντοπωλείο, μαζί με τη φίλη του Diamond D’arville, όταν κατά λάθος βρέθηκαν σε λάθος διεύθυνση, προσπαθώντας να βρουν στο σπίτι του πελάτη.

Advertisement

Του τηλεφώνησαν για να μπορέσουν να συνεννοηθούν για την ακριβή τοποθεσία του σπιτιού, όταν είδαν να πλησιάζει προς το αμάξι τους ένας άνδρας με φακό στο χέρι.

Τους ρώτησε «ποιοι είστε», πριν επιβιβαστεί στο όχημά του και παρκάρει δίπλα τους. Στη συνέχεια τράβηξε όπλο και πυροβόλησε αρκετές φορές, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα.

«Προσπαθήσαμε να του το πούμε (σ.σ. ότι παραδίδαμε μία παραγγελία) και βρεθήκαμε σε λάθος δρόμο. Αντί να καλέσει την αστυνομία και να ειδοποιήσει ότι κάποιος έχει μπει στο ακίνητό του, αποφάσισε να πυροβολήσει» είπε ο Thomas.

Advertisement

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα επιβεβαίωσε το περιστατικό και ενημέρωσε πως δεν καταγράφηκε κανένας τραυματισμός κατά τη διάρκειά του.

Το ζευγάρι ήθελε να καταθέσει μήνυση, αλλά οι αστυνομικοί τούς ενημέρωσαν πως ο ένοικος του σπιτιού δεν έκανε τίποτα παράνομο, από τη στιγμή που εκείνοι ήταν στην ιδιοκτησία του.

«Είπαν πως από τη στιγμή που δεν παραβίασε κανέναν νόμο, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί ήμασταν στην ιδιοκτησία του».

Advertisement

«Δεν είναι σωστό» παρατήρησε ο ίδιος. «Ακόμα και εάν έχεις όπλο, καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να προστατέψεις την οικογένειά σου, αλλά δεν χρειάζεται να βγαίνεις και να πυροβολείς».

Ο ένοπλος είπε στους αστυνομικούς πως ανησύχησε για τα παιδιά του.

Σημειώνεται πως το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί σε τουλάχιστον άλλα δύο, παρόμοια, περιστατικά που έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες, με έναν έναν ανήλικο μαύρο να τραυματίζεται ότι βρέθηκε σε λάθος σπίτι και μία νεαρή να δολοφονείται σε αντίστοιχες περιστάσεις.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: