Έξαλλος αποχώρησε ο Κουδουνάρης από το πλατό του My Style Rocks με αυτό που είδε -«Ντροπή σας»

Έξαλλος αποχώρησε ο Κουδουνάρης από το πλατό του My Style Rocks με αυτό που είδε -«Ντροπή σας»
Advertisement

Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks, σε σημείο που ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλατό.

Κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει ξανά στο παρελθόν ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής. Δεν κατάφερε, αυτή τη φορά, να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του σε σχέση με τη συμπεριφορά των διαγωνιζόμενων κοριτσιών.

Advertisement

Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε η Χριστιάννα ενώπιον των κριτών. Όλες οι συμπαίκτριές της τη βαθμολόγησαν με 2, ενώ οι κριτές θεωρούσαν πως η εμφάνισή της δεν ήταν για τέτοια βαθμολογία. Έτσι, ο Στέλιος Κουδουνάρης ένιωσε να θίγεται, πιστεύοντας ότι οι κοπέλες τους τρολάρουν.

Το αποτέλεσμα ήταν να θυμώσει ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος ρώτησε: «Μας τρολάρετε όλες;». Ενώ συνέχισε φανερά εκνευρισμένος πλέον: «Ντροπή σας!».

Η επόμενη κίνησή του ήταν να σηκωθεί από την καρέκλα του και να δηλώσει ότι αποχωρεί, ότι πάει να πιει καφέ και ότι θα επιστρέψει όταν αλλάξουν κάποια πράγματα.

Advertisement

Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαν παγώσει. Ωστόσο, ο Σκουλός έσπευσε να αντιδράσει και αφού έβαλε βαθμολογία 1 στη διαγωνιζόμενη, είπε ότι ακολουθεί τον Στέλιο Κουδουνάρη. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θεωρεί και εκείνος απαράδεκτη τη συμπεριφορά των διαγωνιζόμενων.

H Ηλιάνα παρέμεινε πίσω για να εξηγήσει στη Χριστιάννα η οποία ήδη είχε βάλει τα κλάματα για ποιο λόγο είχε βγάλει εκτός εαυτού τους συναδέλφους της. Της είπε μεταξύ άλλων πως φαίνεται σαν η εμφάνισή της να γίνεται επίτηδες για να πάρει χαμηλή βαθμολογία και όχι επειδή δεν είχε καλή μέρα.

Τελικά επέστρεψαν οι δύο κριτές, με τον Κουδουνάρη να θέτει τα όριά του ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, τονίζοντας πως νιώθει προσβεβλημένος και πληγωμένος ως άνθρωπος για τη συμπεριφορά της Χριστιάννας.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: