Μαρία Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, έφυγα την 8η φορά» – Τι απαντά το περιβάλλον της για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Advertisement

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή για την προσωπική της ζωή της, την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει υποστεί και τη συνεργασία της με την Άντζελα Δημήτριου.

«Δεν το καταλαβαίνεις στην αρχή. Λες “έλα μαλώσαμε”, αλλά δεν είναι έτσι. Έφαγα αρκετό ξύλο, έφυγα την 8η φορά. Ήταν τα λόγια πολύ άσχημα», αποκάλυψε αρχικά η τραγουδίστρια.

Advertisement

Σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα, η Μαρία Καρλάκη διευκρίνισε: «Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό με τον κύριο Χολέβα δεν ξέρω γιατί πηρέ διάσταση.

Δεν με πειράζουν τα σχόλια του κύριου Χολέβα, δεν ήμουν αυτή που του είπα να βγούμε. Με τον κύριο Χολέβα δεν μιλάμε δεν έχουμε επαφή, δεν χρειάζεται».

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε και για την συνεργασία της με την Άντζελα Δημητρίου.

«Η Άντζελα Δημήτριου είχε κάνει σύσταση σε μια νεαρή τραγουδίστρια που φόραγε πάρα πολύ κοντή φούστα. Είχε απολυτό δίκιο. Εμφανίζομαι στο Κολωνάκι μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου μέχρι αρχές Μάϊου» είπε.

Advertisement

«Το νέο μου τραγούδι «Τι καψούρα» εκτός από ατάκα της εποχής, είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει», συμπλήρωσε η Μαρία Καρλάκη σχετικά με το νέο της τραγούδι.

Το περιβάλλον της Μαρίας Καρλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του «Mega Καλημέρρα», ανέφερε πως διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο με επιχειρηματία, 39 ετών.

Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ωστόσο είναι μία πολύ ευαίσθητη στιγμή και όποτε θελήσει θα το κάνει γνωστό.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: