Ο «γύπας» του TikTok: «Βρέθηκα με πάνω από 1000 από αυτές, δεν τους έταξα τίποτα»: Συνεχίζει να προκαλεί ο Σταύρος Γεωργάς στο πλατό του Λιάγκα

Advertisement

Καλεσμένος στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Σταύρος Γεωργάς, ο περίφημος «γύπας» των social media που έγινε γνωστός μετά τη δημοσιοποίηση των κοινών ηχητικών μηνυμάτων που έστελνε σε χιλιάδες γυναίκες.

Τα ηχητικά του έγιναν viral στο Tik Tok με τον ίδιο να απαντάει χτες για τον αριθμό των γυναικών που ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό του φλερτ.

Advertisement

Σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πρόσθεσε ότι παρεξηγήθηκαν όσα είπε στην ανάρτησή του και το ποσοστό 60% που ισχυρίστηκε ότι ανταποκρίθηκαν και βρέθηκαν μαζί του δεν αφορά το σύνολο των γυναικών που έστειλε το μήνυμα (6.000 περίπου) αλλά το ποσοστό αυτών που ανέβασαν τα ηχητικά του παρότι είχαν βγει μαζί του και δεν τις ξαναείδε μετά από απόφασή του.

«Όλο αυτό που έχει γίνει με το όνομά μου, έχει γίνει χωρίς την συναίνεση μου και με έχουν διαβάλλει πολλές γυναίκες με τα ηχητικά τα δικά μου που είναι ιδιωτικά. Χωρίς την συναίνεσή μου το ξαναλέω.

Αυτό έγινε γιατί έλεγα ένα ηχητικό σε όλες, στην καθεμία με άλλο όνομα. Δεν τις γνώριζα. Γινόταν ένα follow, γινόταν follow back και έστελνα το μήνυμα.

Advertisement

Προφανώς και μου απαντούσαν, έχω χιλιάδες απαντήσεις. Αυτό ισχύει πάρα πολλές γυναίκες αυτό που έχουν βγάλει για εμένα είναι ψέμα, έχουν σβήσει πάρα πολλά ηχητικά και φαίνεται ότι μιλάω μόνος μου. Με 6,000 έχω μιλήσει. Υπάρχει μια παρεξήγηση με εμένα, εγώ είπα χθες ότι το 60% μου έχει απαντήσει αυτό δεν σημαίνει ότι έχω βγει με 6.000.

Έχω βγει περίπου με 1.000. Τι Σπαλιάρας λένε;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Γεωργάς ο οποίος δήλωσε ότι αυτός δεν είναι Κατίνα και μεταξύ των πολλών γυναικών που ανταποκρίθηκαν στο ερωτικό του κάλεσμα ήταν και πολλές παντρέμενες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: