«Έχεις πρόβλημα; Εγώ έριξα τη γάτα από την ταράτσα»! – Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης στην Ύδρα από ψευτονταή

«Έχεις πρόβλημα; Εγώ έριξα τη γάτα από την ταράτσα»! – Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης στην Ύδρα από ψευτονταή
Advertisement

Αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο νησί της Ύδρας, όταν ένας άνδρας δεν δίστασε να αρπάξει μια γάτα και να την πετάξει από στηθαίο εστιατορίου, από ύψος οκτώ μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περιστατικό αντιλήφθηκε μια γυναίκα όταν ξαφνικά «έσκασε» στα πόδια της το γατάκι. Από την σφοδρή πρόσκρουση το πλακόστρωτο  γέμισε με αίματα.

Advertisement

Ύστερα η ίδια μαζί με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Ψαροπούλα» στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Όπως ανάφερε η κ. Μαρία Μητσέλη, ιδιοκτήτρια του διπλανού καταστήματος από το εστιατόριο «Ψαροπούλα», δράστης είναι ένας άνδρας γγύρω στα 55 χρονών, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν μαζί με μία παρέα γυναικών. Αφότου πέταξε την γάτα από ύψος οκτώ μέτρων, του είδε να γελούν!

«Καθόμουν έξω από το μαγαζί όταν αντικρίσαμε την γάτα να πέφτει από ύψος οκτώ μέτρων. Η τέντα του καταστήματος μου έκοψε τη φορά της πτώσης όμως η γάτα τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Advertisement

Η γάτα έπεσε μπροστά σε μια Αθηναία τουρίστρια η οποία πήγε τρέχοντας να δει τι είχε συμβεί και τότε αυτός που την έριξε (55 ετών καρό πουκάμισο εύσωμος) της απάντησε : «Έχεις κανένα πρόβλημα ; Εγω την έριξα».

Ο δράστης ήταν με παρέα, γυναίκες και άντρες οι οποίοι γελούσαν, σύμφωνα με την μαρτυρία της τουρίστριας. Η αστυνομια έφτασε πολύ γρήγορα και τον προσήγαγε στο Τμήμα», δήλωση η κ. Μητσέλη.

Σημειώνεται ότι, κατά πληροφορίες, η γάτα είναι ζωντανή παρά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της, ενώ έχει και ιδιοκτήτη.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: