Έτσι “έχτισε” κορμάρα στα 49 της η Σοφία Παυλίδου: “Το έχω κόψει 14 χρόνια. Βλέπω διαφορά από τότε που το κάνω”

Advertisement

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας” και μίλησε για τη διατροφή που ακολουθεί, από την οποία έχει αφαιρέσει κρέας και ψάρι και τη βοηθά να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «είμαι πολύ λιχούδα και ειδικά αυτό το “μη το φας αυτό”, δεν το μπορώ καθόλου. Χρειάζεται να έχουμε μία ισορροπημένη διατροφή συνέχεια στην ζωή μας.

Advertisement

Πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος σε αυτό που τρως. Το φαγητό είναι απόλαυση, αλλά βασικά τρώμε γιατί πρέπει να πάρουμε κάποιες βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία για να θρέψουμε τον οργανισμό μας και να συνεχίσουμε να ζούμε».

Και συμπλήρωσε η Σοφία Παυλίδου «αρχικά, καταστρέφουμε το περιβάλλον, υπερκαλλιεργώντας και υπεραλιεύοντας, με αποτέλεσμα αυτό που φτάνει στο πιάτο μας να μην είναι αυτό που θα έπρεπε.

Οπότε κάποια πράγματα όπως είναι το κρέας και το ψάρι, πέρα από το ότι το έχω αφαιρέσει και για ηθικούς λόγους, 14 χρόνια το κρέας, 6 το ψάρι, αλλά δεν πίστευα πως αυτό το κρέας είναι υγιεινό.

Advertisement

Πρωτεΐνη παίρνω από τους ξηρούς καρπούς, από τη κινόα, από τα όσπρια, από φυτική πρωτεΐνη που βάζω στο smoothie μου. Βλέπω διαφορά από τότε που το κάνω.

Στο δέρμα μου, στα δόντια μου, στη διάθεση μου και στην ευεξία μου. Δεν το βλέπω διατροφή, είναι ο τρόπος που ζω. Κι όσον αφορά τα γλυκά, υπάρχουν με υποκατάστατα ζάχαρης που φτιάχνω και εγώ, υπάρχει και η μαύρη σοκολάτα».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: