Γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει μια σπάνια πάθηση όπου «πεθαίνει» τρεις φορές το μήνα και περιγράφει πως είναι

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει μια σπάνια πάθηση όπου «πεθαίνει» τρεις φορές το μήνα και περιγράφει πως είναι
Advertisement

Μια γυναίκα που υπέστη τραυματική εγκεφαλική βλάβη λέει ότι υποφέρει από επιθανάτιες εμπειρίες περίπου τρεις φορές το μήνα και ότι έχει γνωρίσει τον Ιησού Χριστό και τον Γουόλτ Ντίσνεϊ εξαιτίας αυτού.

Η Beverley Gilmour, 57 ετών, από το Birkenhead της Αγγλίας, λέει ότι οι γιατροί την έχουν διαγνώσει με «διαταραχή της συνείδησης», όρος που συνήθως χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε ένα άτομο που βρίσκεται σε κώμα ή σε «νεκρή» κατάσταση.

Advertisement

Είπε ότι κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων νιώθει την ίδια της την καρδιά να σταματά και το σώμα της να αρχίζει να κλείνει πριν να έχει μια εξωσωματική εμπειρία όπου μπορεί να νιώσει τον εαυτό της να φεύγει από το σώμα της.

Από εκεί και πέρα λέει ότι έχει καταφέρει να αλληλεπιδράσει με τα πνεύματα νεκρών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του Walt Disney, ενώ έχει συναντήσει και τον Ιησού προφανώς.

Μιλώντας στη MailOnline, η Gilmour λέει ότι έχει μια «ιδιωτική» σχέση με τον Ιησού και είναι πνευματιστής αλλά όχι θρησκευόμενος.

Advertisement

«Έδειχνε ιστορίες και όταν τον συνάντησα ήταν ένα καταπληκτικό κτίριο και το ξύλο φαινόταν ζωντανό και καλά διατηρημένο», είπε για τη συνάντησή της με τον Walt Disney.

«Όταν επέστρεφα, έπεφτα ξανά σε έκσταση και κατέγραφα τις ιστορίες του και ζωγράφιζα εικόνες από όλα όσα μου έδειξε. Μου έδειξε αυτούς τους χαρακτήρες και έγινα ένας από τους χαρακτήρες του και έζησα μια από τις ιστορίες του.

Καθόμουν και τον άκουγα και εμφανιζόταν με αυτούς τους χαρακτήρες και μου έλεγε τα ονόματα αυτών των χαρακτήρων και τις προσωπικότητές τους και τι έκαναν στη ζωή τους, από πού προέρχονταν και την καταγωγή τους».

Advertisement

Αρκετοί άνθρωποι έχουν πει ότι έχουν δει φευγαλέες ματιές της άλλης πλευράς κατά τη διάρκεια εμπειριών κοντά στο θάνατο, με ανθρώπους να περιγράφουν με έντονες λεπτομέρειες αυτό που είδαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας, οι πιθανότητες να υπάρχει ζωή μετά θάνατον είναι ουσιαστικά μηδενικές, γεγονός που είναι λίγο απογοητευτικό αν ελπίζατε να πάρετε το μυαλό του Walt Disney για νέες ιδέες για ταινίες.

Όσο για τον J-Man, θα έχανες την ευκαιρία να τον ρωτήσεις τι σημαίνει το «H» στο όνομά του και να δεις πώς έμοιαζε στην πραγματικότητα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: