Δολοφονία Καραϊβάζ: Μεγάλος ποινικός ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή εκτέλεσης

Δολοφονία Καραϊβάζ: Μεγάλος ποινικός ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή εκτέλεσης
Advertisement

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021 με την ΕΛΑΣ να έχει ήδη κάποιες πληροφορίες που δείχνουν έναν πιθανό εντολέα της εκτέλεσης του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του από τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλη Λαμπρόπουλου, o oποίος έδωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο δελτίο του Mega, στη δικογραφία της υπόθεσης αναφέρεται πως ένας κατηγορούμενος προχωρούσε σε παραπλανητικές συνομιλίες, καθώς πίστευε πως τα τηλέφωνα του παρακολουθούνταν από την αστυνομία.

Advertisement

Σκοπός του 40χρονου ήταν να δείξει πως δε γνωρίζει μεγάλο ποινικό, για τον οποίο η αστυνομία εκτιμά πως είναι ο εντολέας της δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η συνομιλία που δημοσιοποίησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος,  έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2022 και ο 40χρονος κατηγορούμενος, στην προσπάθειά του να απειλήσει έναν ιδιώτη, κάνει το λάθος να ξεχαστεί και να του αναφέρει το όνομα του μεγάλου ποινικού.

Ακολούθησαν διάφορα παραπλανητικά τηλέφωνα από τον κατηγορούμενο στη προσπάθειά του να μην συνδεθεί ο δολοφόνος του αστυνομικού ρεπόρτερ με τον εντολέα του.

Ο αποκαλυπτικός διάλογος, ανάμεσα στο ένα συλληφθέντα και ενός συγγενή του, που εμπλέκει τον γνωστό ποινικό ανέφερε τα εξής:

Advertisement

40χρονος: Μα ο Στράτος έχει δουλειές εκεί και κάποτε μοιράζαμε φυλλάδια, για να πάρουμε καθαρισμούς εκεί που ήμασταν μαζί.

Συγγενής: Στον Άλιμο;

40χρονος: Ναι.

Συγγενής: Όχι καλέ, ποιος τα λέει αυτά;

40χρονος: Εγώ, ποιος τα λέει; Όλο αποφράξεις είναι εκεί πέρα τι μου λες ρε.

Συγγενής: Άλλο είναι μέσα, ίντερνετ αγόρι μου, το έχει βάλει. Δεν έχει από… Στον Άλιμο δεν έχει.

40χρονος: Και από φυλλάδια, έχει πάρει μάνα δουλειά από εκεί.

Συγγενής: Αα δεν ξέρω. Εγώ νομίζω δεν υπάρχουν δουλειές εκεί γιατί με ένα αμάξι δεν το κάνεις αυτό, να πηγαίνεις για μια δουλειά εκεί. Όχι αγόρι μου. Όχι δεν έχει. Όχι όχι στο λέω εγώ αυτό είναι σίγουρο, στο λέω εγώ, από εκεί δεν έχει.

40χρονος: Ναι.

Συγγενής: Όχι όχι όχι.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: