Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό λεοπάρ μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό λεοπάρ μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα
Advertisement

Σε καλοκαιρινό κλίμα μπήκε η Κατερίνα Παπουτσάκη, που υποδέχτηκε τον Μάιο με μαγιό και βουτιά στην θάλασσα.

Η ηθοποιός αγαπά τη μόδα και το αποδεικνύει σε κάθε εμφάνιση, είτε είναι βραδινή είτε street style είτε στην παραλία.

Advertisement

Κάτω λοιπόν από τον ήλιο στο Αγκίστρι απόλαυσε τις βουτιές της η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία ταξίδεψε στο νησί για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφία στο Instagram στην οποία φαίνεται πως επένδυσε σε animal print μαγιό. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λεοπάρ ολόσωμο, που αναδείκνυε τέλεια τη σιλουέτα της.

Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με μεγάλα γυαλιά ηλίου σε 70s στιλ, και αυτά σε λεοπάρ αποχρώσεις.

Advertisement

Τα σχόλια στη δημοσίευση ήταν πολύ κολακευτικά για την ηθοποιό: «Πάντα ωραία» σχολίασε συγκεκριμένα ένας ακόλουθός της.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε δηλώσει: «Το σκεφτόμουν καιρό και το αποφάσισα να κόψω το κρέας. Προς το παρόν, βέβαια, εξακολουθώ να τρώω ψάρια, άρα είμαι pescetarian και όχι vegetarian.

Νιώθω πολύ καλύτερα από τότε που απέκλεισα το κρέας από τη ζωή μου, παρόλο που ο Παναγιώτης φτιάχνει καταπληκτικά steaks, τα μαρινάρει και τα ψήνει εκπληκτικά. Η αλήθεια είναι πως τον έχω επηρεάσει κι αυτόν και σκέφτεται να ακολουθήσει. Ήδη όταν μαγειρεύει, αναζητά εναλλακτικές στο κρέας λύσεις».

Advertisement

Όσο για την γυμναστική της τόνισε: «Έχω καταφέρει να βάλω στο πρόγραμμά μου τη γυμναστική. Αρχικά δοκίμασα να κάνω κάτι πιο σκληρό προπονητικά, όπως το trx, αλλά λόγω ενός προβλήματος που έχω στον αυχένα δεν μου ταίριαξε αυτό το είδος άσκησης.

Τελικά, επέστρεψα στα μαθήματα pilates, που βοηθά στα μυοσκελετικά θέματα, και κάνω και λίγο γιόγκα. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν προβληματίστηκα με το σώμα μου και τα επιπλέον κιλά μετά το μωρό, γι’ αυτό και άργησα αρκετά να επανέλθω πλήρως μετά την εγκυμοσύνη. Ήταν κάτι που δεν με απασχολούσε, προτεραιότητα ήταν το παιδί, όχι η σιλουέτα».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: