Οι πιο ανυπόφορες σύζυγοι του ζωδιακού – Ή θα γίνει κάτι όπως το θέλουν αυτές ή δεν θα γίνει καθόλου

Οι πιο ανυπόφορες σύζυγοι του ζωδιακού – Ή θα γίνει κάτι όπως το θέλουν αυτές ή δεν θα γίνει καθόλου
Advertisement

Πάει και τελείωσε! Τα ζώδια αυτά δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να το… συζητήσουν.

Είτε θα κάνεις αυτό που θέλουν εκείνες, όπως ακριβώς το θέλουν, είτε δεν θα γίνει τίποτα και θα σας μείνει μόνο ο καυγάς και τα νεύρα στο τέλος.

Advertisement

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποιες γυναίκες του ζωδιακού αναφερόμαστε και φυσικά να τις αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός έχει αυτό που λέμε αγύριστο κεφάλι. Έχει ισχυρογνωμοσύνη και θεωρεί ότι τα ξέρει όλα. Πάντα η δική της λύση είναι η καλύτερη και θέλει να περνάει το δικό της.

Ή θα της κάνεις τα χατίρια και θα ακολουθείς τη γραμμή της ή πολύ απλά θα καταλήξετε να τσακώνεστε για ώρες μέχρι που θα αγανακτήσεις και απλά θα κάνεις το δικό της.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Και αν η γυναίκα Κριός έχει αγύριστο κεφάλι μια, πού να δεις πόσο επίμονη είναι η γυναίκα Ταύρος. Εμμένει στις απόψεις της και στα θέλω της και δεν κάνει βήμα πίσω.

Ή θα γίνει κάτι όπως το θέλει εκείνη και το έχει φανταστεί ή απλά… ξέχνα το. Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός για την γυναίκα Ταύρο. Δεν κάνει πίσω και δεν «ακούει» αυτά που της λες.

ΛΕΩΝ

Τρίτη στην σχετική μας λίστα είναι η γυναίκα Λέων και όχι τυχαία.

Advertisement

Ανταγωνίζεται επάξια τις άλλες δυο κυρίες του ζωδιακού που αναφέραμε λίγο πιο πάνω στο θέμα ισχυρογνωμοσύνης και ίσως τις κερδίζει και στο νήμα.

Έχει και εκείνη αγύριστο κεφάλι, θέλει να περνάει το δικό της και φυσικά δεν ακούει κουβέντα γι’ αυτό. Καλό θα είναι ο σύζυγός της να είναι πιο διαλλακτικός και χαλαρός, γιατί εκείνη… δεν είναι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: