«Ολες θυμούνται μετά από χρόνια ότι τις βίασαν»: Οι δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη που προκαλούν

«Ολες θυμούνται μετά από χρόνια ότι τις βίασαν»: Οι δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη που προκαλούν
Advertisement

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα είχε η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη.

Η Χρυσούλα Διαβάτη, που πολλές φορές έχει απασχολήσει με τις δηλώσεις της, εξέφρασε την άποψή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον χώρο του Θεάτρου.

Advertisement

Μιλώντας για τον Αλέξη Γεωργούλη η Χρυσούλα Διαβάτη είπε «Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει.

Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;».

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας.

Advertisement

Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει», αναφέρει η Χρυσούλα Διαβάτη

«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», τονίζει η Χρυσούλα Διαβάτη.

Σε ερώτηση πώς κρίνει τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά που έχουν γίνει σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη, η Χρυσούλα Διαβάτη απαντά «Τι κακοποιητικές συμπεριφορές; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Αν δεν έκαναν τη δουλειά τους;

Advertisement

Ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δε μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά. Κι εμένα μου είπαν: πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και έλεγα: θα αγωνιστώ για να με σεβαστείτε. Και με σεβάστηκαν», απαντά η ηθοποιός.

«Θεωρώ άστοχες τις δηλώσεις της κυρίας Διαβάτη και προσβλητικές. Βιασμοί δεν γίνονται μόνο στις ερημιές. Βιασμοί γίνονται και μέσα στον γάμο και μέσα τη σχέση.

Επίσης, αν σου δώσει και καμιά καρπαζιά και τι έγινε; Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο;», σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: