Επική χυλόπιτα στο First Dates: Του ζήτησε αγκαλιά και εκείνος της απάντησε, «Δεν θέλω, συγγνώμη» [βίντεο]

Advertisement

Πρεμιέρα έκανε στο Star το First Dates με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Αρκετοί ήταν οι singles διαγωνιζόμενοι που επισκέφτηκαν το… εστιατόριο του έρωτα για το πρώτο ραντεβού.

Ανάμεσά τους η 25χρονη Γιώτα και ο 26χρονος Γιώργος, το πρώτο ραντεβού των οποίων ήταν λίγο αμήχανο και τελείωσε με απρόσμενο τρόπο.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, το ραντεβού τους δεν πήγε όπως ακριβώς το περίμεναν, καθώς η Γιώτα ήθελε συνέχεια, σε αντίθεση με τον Γιώργο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσδοκίες για το τι θα δω μπροστά μου στο πρώτο ραντεβού, ωστόσο δεν ήταν του τύπου μου το κορίτσι αυτό. Είμαι υπέρ της άποψης να κερνάει ο άντρας στα ραντεβού και για αυτό πήρα την πρωτοβουλία να πληρώσω εγώ τον λογαριασμό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος.

«Θα ξαναέβαινα ραντεβού με τον Γιώργο γιατί μου άρεσε πολύ όπως μου φέρθηκε, σαν gentleman. Ήταν ήρεμος και γλυκός μαζί μου», είπε με χαμόγελο, η Γιώτα.

Advertisement

Από την άλλη, ο Γιώργος «πάγωσε» τη Γιώτα με την απάντησή του.

«Θα ξαναέβγαινα ραντεβού με την Γιώτα ωστόσο δεν θα επιδίωκα κάτι περισσότερο λόγω της απόστασης», είπε ο 26χρονος.

Στο τέλος μάλιστα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο αμήχανα, όταν μπροστά στην κάμερα η Γιώτα ζήτησε μια αγκαλιά από τον Γιώργο, εκείνος όμως αρνήθηκε.

«Να κάναμε μια αγκαλιά αν θα ήθελε ο Γιώργος;» είπε η Γιώτα, με τον Γιώργο να της απαντά: «Δε θέλω! Συγγνώμη! Πάμε; Τέλεια».

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: