Μπεν Άφλεκ εναντίον Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι καλύτερος στο κρεβάτι; – Η Γκουίνεθ Πάλτροου απαντά

Μπεν Άφλεκ εναντίον Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι καλύτερος στο κρεβάτι; – Η Γκουίνεθ Πάλτροου απαντά
Advertisement

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδωσε μια συνέντευξη στο podcast της Άλεξ Κούπερ με τίτλο «Call Her Daddy», όπου συνέκρινε τους δύο διάσημους πρώην της Μπραντ Πιτ και Μπεν Άφλεκ ως προς διάφορα χαρακτηριστικά τους.

Η ηθοποιός, η οποία είναι 50 χρονών, έβγαινε με τον Πιτ από το 1994, αλλά διέκοψαν τον αρραβώνα τους το 1997, επειδή στα 24 της χρόνια ένιωθε ότι ήταν πολύ νέα για γάμο.

Advertisement

Στη συνέχεια είχε μια διετή σχέση με τον Μπεν, η οποία αναθερμάνθηκε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και έληξε οριστικά το 2000.

Το εν λόγω podcast ξεκίνησε το 2018 και προσκαλεί διάφορους celebrities για να συζητήσουν με την οικοδέσποινα Άλεξ Κούπερ για διαφορετικά θέματα. Είναι γνωστό ότι, συχνά, οι ερωτήσεις περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και σεξουαλική ζωή του καλεσμένου ή της καλεσμένης.

Δίνοντας μια σειρά από ειλικρινείς απαντήσεις, η Πάλτροου απάντησε στην έρωτηση για το ποιος ήταν καλύτερος στην κρεβατοκάμαρα, λέγοντας:

Advertisement

«Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Επειδή με τον Μπραντ είχαμε μεγαλύτερη χημεία. Αλλά ο Μπεν ήταν τεχνικά εξαιρετικός», αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κόρη μου το ακούει αυτό», πρόσθεσε η Πάλτροου.

Η Πάλτροου προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σε μια σειρά από ερωτήσεις σύγκρισης:

Α.Κ: «Ποιος είναι καλύτερος ηθοποιός;»

Γ.Π: «Είναι και οι δύο τόσο ταλαντούχοι. Και ο Μπεν είναι σπουδαίος σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Αλλά μάλλον θα πρέπει να πω ότι καθαρά ως ηθοποιός είναι (καλύτερος) ο Μπραντ. Σκέψου όλους τους διαφορετικούς ρόλους που έχει κάνει».

Advertisement

Α.Κ: «Ποιος έχει το καλύτερο στυλ; »

Γ.Π: «Πιθανότατα ο Μπραντ».

Α.Κ: «Ποιος ήταν πιο ρομαντικός;»

Γ.Π: «Ο Μπραντ».

Α.Κ: «Ποιος ήταν πιο πιθανό να σε κάνει να γελάσεις;»

Γ.Π: «Ο Μπεν»

Α.Κ: «Με ποιον ήταν πιο πιθανό να τσακωθείς;»

Γ.Π: «Με τον Μπεν»

Α.Κ: «Ποιος ήθελε περισσότερη προσοχή;»

Γ.Π: «Δεν είμαι σίγουρη ότι θα χαρακτήριζα κανέναν από τους δύο ότι ήθελε προσοχή»

Α.Κ: «Ποιος νοιαζόταν περισσότερο για την εμφάνισή του;»

Γ.Π: «Δεν είμαι σίγουρη. Νιώθω ότι κανείς τους δεν ήταν πολύ ματαιόδοξος. Δεν με ελκύουν οι άντρες που κοιτάζονται συνέχεια στον καθρέφτη. Αν και ο Μπεν είχε μια πόζα που έπαιρνε μπροστά στον καθρέφτη. Αλλά νομίζω ότι αστειευόταν».

Advertisement

Α.Κ: «Ποιος φιλούσε καλύτερα;»

Γ.Π: «Και οι δύο φιλούσαν καλά»

Η Πάλτροου δήλωσε πρόσφατα ότι εξακολουθεί να είναι σε επαφή με τον Πιτ και ότι εξακολουθούν να αγαπιούνται.

Η διάσημη ηθοποιός είπε στο Entertainment Tonight τον Οκτώβριο: «Όταν χωρίσαμε για πρώτη φορά, δεν ήμασταν φίλοι για λίγο καιρό. Και μετά ξαναβρήκαμε το δρόμο μας, πιθανώς πριν από 18 ή 19 χρόνια, κάτι τέτοιο, και στη συνέχεια μείναμε σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια. Τον λατρεύω».

Και ανέφερε επίσης: «Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, και είναι ένας σπουδαίος επιχειρηματίας, και τόσο δημιουργικός, και τόσο καλός άνθρωπος. Τον αγαπώ πραγματικά. Είμαι μεγάλη θαυμάστριά του».

Advertisement

Η Πάλτροου παντρεύτηκε τον frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 13 χρόνια, προτού «συνειδητά χωρίσουν». Έχουν αποκτήσει μαζί τα παιδιά Άπλ, 18 ετών, και Μόουζες, 17 ετών.

Η σταρ είναι τώρα παντρεμένη με τον παραγωγό Μπραντ Φάλτσουκ από το 2018. Ενώ, ο Μπεν Άφλεκ είναι παντρεμένος με την Τζένιφερ Λόπεζ από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και ο Μπραντ Πιτ είναι ελεύθερος και βγαίνει ραντεβού, αφού ο γάμος του με τη δεύτερη σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί έληξε το 2019 μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: