Πήρε 39.000.000€ μετά το διαζύγιο, δεν τρώει σχεδόν ποτέ: Η νέα ζωή της πρώην συζύγου του Σπύρου Νιάρχου, Δάφνης

Πήρε 39.000.000€ μετά το διαζύγιο, δεν τρώει σχεδόν ποτέ: Η νέα ζωή της πρώην συζύγου του Σπύρου Νιάρχου, Δάφνης
Advertisement

Η Δάφνη Γκίνες, πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου, μιλάει για τη ζωή που έζησε δίπλα στον γιο του Έλληνα μεγιστάνα, από τα 19 της χρόνια, που τον παντρεύτηκε.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου του 1987, αλλά 35 χρόνια μετά, η 56χρονη σήμερα, γόνος της πάμπλουτης οικογένειας στη οποία ανήκει η ομώνυμη διάσημη μπίρα, δεν θυμίζει σε τίποτε εκείνο το νέο κορίτσι που παντρεύτηκε τον γιο του Έλληνα μεγιστάνα.

Advertisement

Σε συνέντευξή της στον Guardian, η εκκεντρική κληρονόμος μίλησε για τη συναρπαστική διαδρομή που είχε στον χώρο του διεθνούς jet set.

Σε ηλικία πέντε ετών βρέθηκε να μένει για αρκετούς μήνες, μαζί με τον πατέρα της Τζόναθαν Γκίνες και τη μητέρα της Σούζαν, σε ένα παλιό ισπανικό μοναστήρι.

Ο μεγιστάνας της μπύρας το αγόρασε επειδή του άρεσε το κτίσμα που ήταν απομονωμένο και στο οποίο έφτανες από ένα κακοτράχαλο μονοπάτι, ενώ δεν υπήρχε ηλεκτρικό και αυτοκίνητα να ενοχλούν.

Advertisement

Ήταν επίσης πολύ κοντά στο σπίτι του Σαλβαντόρ Νταλί, ο οποίος όπως υπογράμμισε η Δάφνη Γκίνες, της μάθαινε πως να είναι άτακτη, ενώ την άφηνε να βλέπει τους αστακούς που διατηρούσε στην πισίνα του.

Η Δάφνη Γκίνες θα χαρίσει στον Σπύρο Νιάρχο τρία παιδιά, μέσα σε μια δωδεκαετή πορεία κοινής ζωής, μέχρι το 1999, όταν το ζευγάρι χωρίζει και οι φήμες για τους λόγους δίνουν και παίρνουν, ενώ τα media βρίσκουν το αγαπημένο τους θέμα.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονταν, η Γκίνες «σώθηκε» από μια «χρυσή» φυλακή, αλλά είχε περιορισμένη επαφή με τα παιδιά της, τα οποία πήγαν να ζήσουν με τον πατέρα τους.

Advertisement

Η ίδια, παρά τα 39 εκατομμύρια δολάρια που έλαβε μέσω διακανονισμού, βρέθηκε να κάνει Χριστούγεννα μόνη της, ενώ ερωτηθείσα για τον πρώτον σύζυγο της, απάντησε «ω, είμαι πραγματικά πολύ καλή φίλη τώρα με τον…», χωρίς να αναφέρει το όνομα του, ενώ στη συνέχεια επισήμανε ότι σε όλη την μέχρι τότε ζωή της, προσπάθησε να είναι αυτό που εννοούμε ιδανική σύζυγος.

«Αυτό που θέλω είναι ευτυχία για την οικογένεια μου» επεσήμανε η Δάφνη Γκίνες.

Απελευθερωμένη από τον ρόλο της socialite συζύγου, βουτάει στο glam της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου και γίνεται κολλητή με τον Αλεξάντερ Μακουίν και την Ιζαμπέλλα Μπλόου.

Θα γίνει το μοντέλο τους, ενώ αργότερα θα σχεδιάσει κοσμήματα και συλλογές ρούχων, ενώ οι αυτοκτονίες των δύο σχεδιαστών-ο Μακουίν το 2007 και η Μπλόου το 2010- θα την συγκλονίσουν.

Advertisement

Η εικόνα της να βαδίζει με τις απίστευτες «πλατφόρμες» του πρώτου, γράφει το δικό της fashion κεφάλαιο, ενώ στο λήμμα που την αφορά στη Wikipedia άνθρωποι λένε ότι έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τον σατανά, λόγω των περίεργων παπουτσιών του Μακουίν, που φοράει παντού και όπως είπε η Δάφνη Γκίνες στον Guardian «μια φωτογραφία μου που βρήκαν όπου πίνω ντοματοχυμό και ισχυρίστηκαν ότι πίνω αίμα».

Επίσης, αποκάλυψε ότι στην ηλικία των πέντε, ένας οικογενειακός φίλος, που ήταν ψυχοπαθής, προσπάθησε να την σκοτώσει, βάζοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό της.

«Ξέρεις πολλά μπορούν να συμβούν όταν είσαι παιδί, αλλά τελικά πρέπει να πω ότι είχα μια πολύ παράξενη ζωή, αν και ποτέ δεν ένιωσα ότι ήμουν το θύμα ή κάτι παρόμοιο», σημείωσε.

Advertisement

Για τα παιδιά της, η Δάφνη Γκίνες μιλάει με απίστευτη τρυφερότητα, τονίζοντας πόσο καλά και σπουδαία είναι.

Όσον αφορά τη μουσική, μπήκε στην ζωή της πριν από εφτά χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, αθόρυβα.

Λίγους μήνες μετά, ξαπλωμένη νωχελικά σε έναν καναπέ, φορώντας ακόμη κι εκεί τα εμβληματικά παπούτσια του αείμνηστου Αλεξάντερ Μακουίν, η Δάφνη Γκίνες «αφέθηκε» στον φακό του εμβληματικού φωτογράφου Μικ Ροκ κι το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Όταν ένιωσε ελεύθερη, απελευθέρωσε και όλη την έντονη προσωπικότητά της, με κινήσεις που πάντοτε συζητιούνται, όπως το ειδύλλιό της με τον Γάλλο φιλόσοφο Μπερνάρ Ανρί Λεβί.

Advertisement

Για την ίδια, αυτή η σχέση ήταν ο έρωτας της ζωής της, ενώ όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό cd, δεν δίστασε να δηλώσει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τον γάμο της με τον Σπύρο Νιάρχο.

Φέτος είπε ότι είναι πολύ καλοί φίλοι πλέον, παίζοντας ένα παιχνίδι με τα ΜΜΕ το οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Καρλ Λάγκεργφελντ την λάτρευε, ο Μακουίν την θεωρούσε μούσα του και η ίδια εξακολουθεί να κάνει αυτό που της αρέσει και την εκφράζει, κινούμενη μεταξύ Λονδίνου Νέας Υόρκης και Καραϊβικής από όπου παραχώρησε την συνέντευξη.

Advertisement

Αναφερόμενη στη μουσική της, θυμήθηκε τον Ντέιβιντ Μπόουι, ο οποίος της είπε να ασχοληθεί σοβαρά και την επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά το 2015 στο στούντιο, εκτελώντας άτυπα τον ρόλο του παραγωγού.

«Ο Μπόουι ήταν ο μεγάλος μου πρωταθλητής. Ήταν τόσο καλός. Εννοώ ότι ασχολούμασταν και οι δύο με τα ίδια πράγματα και μπορεί να ήταν τυχαίο αλλά διαβάζαμε και οι δύο τα ίδια βιβλία ή τις ίδιες παρτιτούρες»ανέφερε η Δάφνη Γκίνες.

Πρόσφατα νοίκιασε ένα σπίτι στο Λονδίνο, παρόλο που έλεγε ότι δεν γυρίσει ποτέ ξανά εκεί, ενώ πούλησε το διαμέρισμά της στο Μανχάταν.

Advertisement

Το τίμημα ήταν δέκα εκατομμύρια δολάρια και το έκανε μετά από συνεχή παράπονα των ενοίκων από κάτω της ότι τα νερά από τα μπάνια της υπερχείλιζαν και διάβρωναν τα ταβάνια τους.

Το σώμα της παραπέμπει σε αυτό ενός 20χρονου μοντέλου, τρέφεται κυρίως με βιταμίνες και δεν τρώει σχεδόν ποτέ, ενώ η προσωπική της περιουσία ανέρχεται στα εκατό εκατομμύρια δολάρια.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: