Δεν πάμε καλά: Κάποιος πέταξε εκατοντάδες κιλά μακαρόνια σε δάσος του Νιου Τζέρσεϊ και όλοι απορούν [εικόνες]

Advertisement

Σωροί από μακαρόνια κάθε είδους φαίνεται πως πετάχτηκαν από άγνωστο δίπλα σε ρέμα κοντά στο πάρκο των βετεράνων στο Old Bridge, σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσε η κάτοικος της περιοχής, Νίνα Τζόχνοβιτς.

Η Τζόχνοβιτς μοιράστηκε εικόνες των ζυμαρικών στο Facebook με την ίδια να εκτιμά ότι πρόκειται για εκατοντάδες κιλά μακαρόνια.

Advertisement

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της έγινε γρήγορα viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου. Χρήστες άρχισαν να αστειεύονται με το θέμα ή διατύπωναν θεωρίες για την ιστορία προέλευσης των μακαρονιών. Μέχρι σήμερα, το άτομο που πέταξε τα μακαρόνια εκεί δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Αμέσως μετά την ανάρτηση της Τζόχνοβιτς, συνεργεία του δήμου της περιοχής έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να καθαρίσουν τους σωρούς από μακαρόνια.

«Θα μπορούσατε να πείτε: «Ποιος νοιάζεται για τα ζυμαρικά;» Αλλά τα ζυμαρικά έχουν ένα επίπεδο PH που επηρεάζει το νερό. Αυτό το ρεύμα νερού είναι σημαντικό να καθαριστεί, επειδή τροφοδοτεί την παροχή νερού της πόλης», είπε η Τζόχνοβιτς η οποία έχει υπάρξει και υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: