Κώστας Κόκλας: “Έχω 1 συσκευή που δεν αποχωρίζομαι, κοιμάμαι πολύ καλά μαζί της, οι σύντροφοί μου δεν έχουν πρόβλημα”

Κώστας Κόκλας: “Έχω 1 συσκευή που δεν αποχωρίζομαι, κοιμάμαι πολύ καλά μαζί της, οι σύντροφοί μου δεν έχουν πρόβλημα”
Advertisement

Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός με συμμετοχές σε αρκετά γνωστές ελληνικές σειρές αλλά και σε ταινίες.

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε την Τετάρτη (3/5) στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» της Σοφίας Αλιμπέρτη και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Κόκλας μεταξύ άλλων μίλησε και για το χρόνιο πρόβλημα της υπνικής άπνοιας που τον ταλαιπωρεί. Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως για το πρόβλημα αυτό χρησιμοποιεί μια συσκευή και μας αποκάλυψε πως αντέδρασαν φίλοι του αλλά και σχέσεις του για την συσκευή αυτή.

«Ξεκίνησα να ροχαλίζω από αρκετά μικρή ηλικία, ήταν εμπειρία ο ύπνος μαζί με άλλους στο ίδιο δωμάτιο. Με τους φίλους μου γινόντουσαν ομηρικές μάχες με παντόφλες “σταμάτααα”.

Όλες μου οι σύντροφοι το αντιμετώπιζαν με κατανόηση, αλλά παρά το αστείο και την κατανόηση δεν έπαυε να είναι ενοχλητικό και για εμένα τον ίδιο, γιατί πέρα από το ότι ένιωθα άσχημα γι’ αυτούς που ήταν γύρω μου, με επηρέαζε και στην προσωπική ζωή μου και στη δουλειά μου.

Advertisement

Ο λόγος που είχα υπνική άπνοια ήταν κατασκευαστικός, είχα πρόβλημα στο πώς κλείνει ο φάρυγγας και δεν κατεβαίνει ο αέρας, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που το έχουν λόγω πάχους» είπε και πρόσθεσε:

«Το σύμπτωμα είναι κλασικό σύμπτωμα. Νιώθεις ότι κάνεις μακροβούτια στον ύπνο σου. Παίρνεις αναπνοή, βουτάς και βγαίνεις να πάρεις ανάσα. Είναι αυτό το εναγώνιο της βουτιάς όλο το βράδυ.

Εγώ να φανταστείς έκανα μέσα σε ένα 6ωρο 400 ξυπνήματα» και για το πώς ο διακοπτόμενος ύπνος επηρέαζε την δουλειά του ανέφερε: «Έκανα γύρισμα, τελείωνε το πλάνο και μέχρι να αλλάξουν και να στήσουν εγώ κοιμόμουν σε ένα δίπλα σκηνικό».

Advertisement

Όσο για το πώς βρήκε τη λύση δήλωσε: «Ένας άνθρωπος στη δουλειά είχε το ίδιο πρόβλημα και μου είπε “εγώ το αντιμετώπισα” και πήρε ο ίδιος τον γιατρό (σ.σ. ο λόγος για τον Ειδικό Ιατρό Ύπνου, Χαράλαμπο Μερμίγκη, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής) και μου έκλεισε μία μελέτη ύπνου.

Από τότε έχω μία συσκευή, την έχω μαζί μου, είναι η αγαπημένη μου παρέα, δεν την αποχωρίζομαι, κοιμάμαι πάρα πολύ καλά μαζί της, δεν έχουν πρόβλημα οι σύντροφοί μου. Έχω πάρα πολύ καιρό να φάω παντόφλα γι’ αυτό το θέμα» κατέληξε γελώντας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: