Θεσσαλονίκη: Σοκ από μαρτυρία άνδρα για τον εφιάλτη από την πρώην γυναίκα του -«Μου πετούσε πιάτα, κατσαρόλες»

Θεσσαλονίκη: Σοκ από μαρτυρία άνδρα για τον εφιάλτη από την πρώην γυναίκα του -«Μου πετούσε πιάτα, κατσαρόλες»
Advertisement

Οι μαρτυρίες του άνδρα από τη Θεσσαλονίκη για τα 16 χρόνια γάμου με την πρώην πλέον σύζυγό του μεταφέρουν την εφιαλτική εικόνα μιας χειριστικής και εμμονικής γυναίκας, που ήταν ικανή για το χειρότερο.

Ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, ανέφερε την κόλαση που έζησε τα τελευταία δύο χρόνια, καταγγέλλοντας περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύτη τη γυναίκα του και θύμα τον ίδιο.

Advertisement

Ανέφερε περιστατικό όπου η πρώην σύζυγός του -με την οποία μάλιστα απέκτησε και δύο παιδιά- του έσπασε το αυτοκίνητό του, αναγκάζοντας τον ίδιο να τηλεφωνήσει, απελπισμένος, στην αστυνομία.

«Φώναζε, έβριζε, πετούσε πράγματα πάνω μου, ήταν και τα παιδιά στη μέση, τα βλέπανε όλα αυτά», είπε ο 42χρονος.

«Στην αρχή περνούσαμε καλά, χωρίς να έχουμε προβλήματα στο σπίτι, χωρίς τίποτα… Ξαφνικά, είχαμε πολλές φασαρίες χωρίς λόγο. Υπήρχε πολύ μεγάλη ζήλια, δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον θυμό της», πρόσθεσε.

Advertisement

Η δικηγόρος του 42χρονου δήλωσε: «Υπήρχε πάρα πολλή ζήλια και μια καταδίωξη, η οποία ήταν σε επίπεδο συνεχώς να κάνει καταγγελίες ψευδείς, να βρίσκεται συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα».

Είναι χαρακτηριστικό ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του άνδρα στο Μega.

Δημοσιογράφος: Έχει προσπαθήσει να σηκώσει και χέρι απέναντί σου;
42χρονος: Ναι. Κατσαρόλες, πιάτα
Δημοσιογράφος: Όλα αυτά γιατί;
42χρονος: Φανταζόταν πράγματα για το καθετί… Δικαιώματα δεν έδινα, το κινητό μου πάντα το έβλεπε, δεν το έκρυβα ποτέ.

Advertisement

Ο 42χρονος ζήτησε διαζύγιο από την 36χρονη. Όταν πια βγήκε και επίσημα η απόφαση, η πρώην σύζυγός του πήγε κάτω από το σπίτι του και επιχείρησε να προκαλέσει πανικό, εκτός εαυτού.

«Ήρθε κάτω από το σπίτι μας και ξεκίνησε και χτυπούσε το αυτοκίνητο, μου το έσπασε, έσπασε την εξώπορτα, την τζαμαρία, χωρίς να υπάρχει λόγος. Χτυπούσε με κλωτσιές το αυτοκίνητό μου και το γέμισε λακκούβες».

Η γειτονιά βγήκε σύσσωμη στον δρόμο για να προσπαθήσει να την ηρεμήσει. Ο γείτονας που πήγε να καλέσει την αστυνομία βρέθηκε και αυτός σε κίνδυνο.

«Άρπαξε και τον γείτονα, τον έπιασε από τον γιακά και άρχισε να τον βρίζει», είπε ο 42χρονος.

Advertisement

Η πρώην πεθερά της, ηλικίας 73 ετών, κατέβηκε να της μιλήσει και η 36χρονη την έσπρωξε, την έριξε στον δρόμο και επιχείρησε να τη χτυπήσει.

«Εγώ πλέον δεν βγαίνω στη γειτονιά μου, δεν βγαίνω στην περιοχή μου. Αν θέλω κάπου να πάω για έναν καφέ, φεύγω σε άλλες περιοχές. Αποφεύγω τη συνάντησή μας».

Η 36χρονη καταδικάστηκε για τις πράξεις της σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή, χωρίς να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Κρίθηκε ένοχη για δημόσια εξύβριση, φθορά ξένης περιουσίας, ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: