H συνταγή για τη σαλάτα που η Τζένιφερ Άνιστον έτρωγε για 10 χρόνια, δεν είναι αυτή που ίσως ξέρετε

H συνταγή για τη σαλάτα που η Τζένιφερ Άνιστον έτρωγε για 10 χρόνια, δεν είναι αυτή που ίσως ξέρετε
Advertisement

Καθώς ο χρόνος για το καλοκαίρι μετρά αντίστροφα, διάφορες υγιεινές συνταγές αρχίζουν και ξεπηδούν στα social media.

Μία από αυτές, που έχει γεμίσει τις τελευταίες ημέρες το TikTok και το Instagram, είναι η «σαλάτα της Τζένιφερ Άνιστον».

Advertisement

Βίντεο στα social υποστηρίζουν ότι φτιάχνουν τη σαλάτα της Τζένιφερ Άνιστον, με τους χρήστες να δείχνουν πραγματικά να την απολαμβάνουν τόσο κατά τη διάρκεια της παρασκευής όσο και της κατανάλωσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πιάτο που φέρεται να αγαπά η σταρ του Χόλιγουντ γίνεται viral. Πριν από μερικά χρόνια, μια συνταγή άρχισε να κυκλοφορεί στο Ίντερνετ, με την Τζένιφερ Άνιστον να διορθώνει τις φήμες ότι απολαμβάνει μια σαλάτα με πλιγούρι/κινόα, ρεβύθια, φέτα, φιστίκια και άλλα.

Η σαλάτα που έγινε viral στο TikTok, ξανά

@everything_delish 24 million views later – my most viral video of 2022! 🫶 #salad #jenniferanistonsalad ♬ original sound – Jamie Milne

Το «χαλασμένο τηλέφωνο» με τη σαλάτα φέρεται να έγινε όταν η Κόρτνεϊ Κοξ σε συνέντευξή της το 2010 δήλωσε ότι οι δυο τους μαζί με τη Λίζα Κούντροου έτρωγαν κάθε μέρα στα γυρίσματα των Friends μια διαφορετική εκδοχή της Cobb με ρεβίθια και μπέικον γαλοπούλας.

Advertisement

Έκτοτε, στα social media άρχισαν να φτιάχνουν μια σαλάτα με κινόα ή πλιγούρι, ρεβίθια, φέτα, φιστίκια Αιγίνης και άλλα υλικά.

Η Τζένιφερ Άνιστον, ωστόσο, χρόνια μετά εμφανίστηκε στο περιοδικό Shape, εξηγώντας ότι η viral σαλάτα που φέρει το όνομά της δεν έχει καμία σχέση με το πιάτο που έτρωγε για 10 χρόνια στα γυρίσματα των Friends.

«Λυπάμαι, νιώθω ότι απογοητεύω τους πάντες, αλλά αυτή δεν είναι η δική μου σαλάτα» δήλωσε η Άνιστον στο Shape, προσθέτοντας: «Φαίνεται νόστιμη, αλλά δεν είναι η σαλάτα που είχα στα Φιλαράκια».

Advertisement

Τότε μοιράστηκε τη συνταγή και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η συνταγή, που έτρωγε, ήταν: Μαρούλι, κοτόπουλο, ασπράδια αυγών, ρεβίθια, μπέικον, βινεγκρέτ.

Σύμφωνα με το Shape, η Τζένιφερ Άνιστον συμπλήρωνε τη σαλάτα με τυρί πεκορίνο από ένα κοντινό ιταλικό εστιατόριο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: