Ιλάειρα Ζήση για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Οι γυναίκες τον παρακαλάνε και τον φλερτάρουν μπροστά μου, τον βλέπουν σαν ιππότη»

Ιλάειρα Ζήση για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Οι γυναίκες τον παρακαλάνε και τον φλερτάρουν μπροστά μου, τον βλέπουν σαν ιππότη»
Advertisement

Για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και το φλερτ που εκείνος δέχεται από άλλες γυναίκες μίλησε η Ιλάειρα Ζήση.

Η σύζυγος του παραγωγού έδωσε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» όπου αρχικά, είπε: «Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν γιατί ήταν ξαφνικό».

Advertisement

Στην ερώτηση για τον αν φλερτάρουν τον σύζυγό της μπροστά της απάντησε: «Εννοείται. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής. Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο. Δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση μας».

Στη συνέχεια, είπε: «Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο “έφυγε”. Δεν ήταν εύκολο για εμένα να διαχειριστώ την απώλεια του παιδιού, φοβάμαι να μην ξανασυμβεί.

Ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου, είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας. Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν».

Advertisement

«Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να βγω στην τηλεόραση, το έκανα για τον Μαυρίκιο. Έχουμε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις.

Δεν χαρήκαμε τον αρραβώνα μας, είχαμε 30 κάμερες μέσα στην μούρη μας, γινόταν ο κακός χαμός. Ήταν σκληρό για εμένα, όταν άκουσα ότι ο άνθρωπός μου βίωσε σεξουαλική παρενόχληση» δήλωσε τέλος, η Ιλάειρα Ζήση.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: