Ραγίζουν καρδιές οι συμμαθητές της 13χρονης την οποία παρέσυρε Smart -«Καλό παράδεισο Χαρίκλεια»

Ραγίζουν καρδιές οι συμμαθητές της 13χρονης την οποία παρέσυρε Smart -«Καλό παράδεισο Χαρίκλεια»
Advertisement

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των συμμαθητών της 13χρονης Χαρίκλειας που έχασε χθες το μεσημέρι άδικα τη ζωή της στη Λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα, όταν οδηγός αυτοκινήτου την τραυμάτισε θανάσιμα.

Λίγα λευκά, κόκκινα και ροζ τριαντάφυλλα άφησαν στο προαύλιο του σχολείου τους οι συμμαθητές της. Ζωγράφισαν μια καρδούλα με δύο φτερά αγγέλου και ένα ουράνιο τόξο και έγραψαν: «Καλό δρόμο προς τον παράδεισο Χαρίκλεια».

Advertisement

Σε μια άλλη ζωγραφιά ένα λευκό περιστέρι κρατά ένα κλαδί ελιάς, ενώ το μήνυμα είναι το ίδιο σε σχεδόν όλες τις ζωγραφιές των μικρών συμμαθητών της. «8.5.2023 – Καλό Παράδεισο Χαρίκλεια. Δεν θα σε ξαναδούμε».

Την ίδια ώρα, στο Διαδίκτυο οι κάτοικοι της Καλλιθέας αποχαιρετούν σοκαρισμένοι το μικρό κορίτσι με καταγωγή από τον Πόντο. Η μικρή Χαρίκλεια αγαπούσε τις τέχνες και τον αθλητισμό, και στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε αγώνες ρυθμικής, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και μετάλλια.

Γονείς και μαθητές από το σχολείο της γράφουν: «Μόνο θλίψη», «Θλίψη και οργή για ό,τι λείπει…», «Ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της και κουράγιο στην οικογένειά της και τη σχολική κοινότητα» «Αυτές τις ώρες τα λόγια είναι περιττά. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της», «Αντίο Χαρίκλεια. Να είσαι καλά εκεί ψηλά…».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: