Είναι αυτό το νέο πιο hot ζευγάρι στη σόουμπιζ; Η Σακίρα με τον σούπερ σταρ των σπορ

Είναι αυτό το νέο πιο hot ζευγάρι στη σόουμπιζ; Η Σακίρα με τον σούπερ σταρ των σπορ
Advertisement

Μετά τον Fernando Alonso και την Τέιλορ Σουίφτ, που έκαναν τα social media να φριάξουν, μια φήμη που ξεκίνησε, όπως φαίνεται, από μια… τρελή θεωρία συνωμοσίας και όπως όλα δείχνουν δεν ισχύει, τα τελευταία 24ωρα ένα άλλο φημολογούμενο ζευγάρι έχει γίνει viral: Lewis Hamilton X Σακίρα.

Ολα ξεκίνησαν όταν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σακίρα η οποία έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν με τον Ζεράρ Πικέ και ζει πλέον στο Μαϊάμι, βρέθηκε στο γκραν πρι της Formula 1 που διοργανώθηκε στην πόλη.

Advertisement

Δεν ήταν η μόνη. Εκεί βρέθηκαν επίσης ο Τομ Κρουζ, ο Βιν Ντίζελ, ο Ελον Μασκ και ο Τζεφ Μπέζος, μιας και ο μαγικός κόσμος της Formula 1 κερδίζει φανατικό κοινό στις ΗΠΑ και οι διοργανώσεις των γκραν πρι στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού αυξάνονται μαζί με τη φρενίτιδα.

Και ενώ αρχικά οι φήμες επικεντρώθηκαν στο τετ α τετ που είχε στο γκραν πρι ο Τομ Κρουζ με την Σακίρα, φήμες που εμφάνιζαν τον ηθοποιό να προσπαθεί να… ρίξει την τραγουδίστρια, με το Page Six μάλιστα, να αναφέρει ότι ο Τομ Κρουζ έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, να γράφει πως «υπάρχει χημεία» μεταξύ τους, ακόμη και να μεταφέρει πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας που χαρακτήριζαν τον Τομ Κρουζ «έναν ωραίο τύπο και… ταλαντούχο», σημειώνοντας δε πω «η Σακίρα δεν είναι ψηλότερη από εκείνον», τελικά, μάλλον, αλλού… ήταν η «φωτιά» ή η πηγή του ενδιαφέροντος της Σακίρα.

Η εμφάνιση της Σακίρα στο γκραν πρι της Formula 1 φαίνεται ότι ήταν η πρώτη μιας σειράς συναντήσεων κατά μόνας και με παρέα -άσχετη με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό- που είχε η τραγουδίστρια με τον Lewis Hamilton.

Advertisement

Ενα βίντεο αποδεικνύει ότι Σακίρα και Lewis Hamilton συναντήθηκαν ξανά την Τρίτη το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο στο Μαϊάμι.

Καταγράφεται συγκεκριμένα η στιγμή που η τραγουδίστρια κατευθύνεται στο τραπέζι του Hamilton και εκείνος της χαμογελά. Οπως επισημαίνουν ξένα περιοδικά δεν είναι σαφές αν ο πιο επιτυχημένος οδηγός της Formula 1 όλων των εποχών ήταν μόνος του, ούτε αν τελικά η Σακίρα κάθισε μαζί του.

Πάντως, υπήρξε και συνέχεια… Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Lewis Hamilton σε σκάφος έξω από το σπίτι της Σακίρα στο Μαϊάμι και μάλιστα κατέγραψε τη στιγμή που την υποδέχθηκε σε αυτό. Τα χαμόγελα περίσσευαν και από τις δυο πλευρές…

Στο σκάφος Hamilton και Σακίρα δεν ήταν μόνοι τους, επιβιβάστηκαν και κάποιοι από τους στενούς φίλους του πρωταθλητή.

Advertisement

O Daniel ”Spinz” Forrest, Καναδός επιχειρηματίας και κολλητός του Hamilton, με τον οποίο κάνουν μαζί διακοπές και συχνά βρίσκεται στα πάντοκ, όπως και ο επίσης κολλητός του οδηγού, ο Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας Miles Chamley-Watson, ο οποίος επίσης ανήκει στην ευρύτερη παρέα του οδηγού, κάνουν μαζί διακοπές, τού κάνει support στα πάντοκ, ακόμη και προπόνηση, μετά τον επαγγελματικό χωρισμό του Hamilton με την επί χρόνια φυσιοθεραπεύτριά του και μέντορά του Angela Cullen.

Η Σακίρα έχει βγει από μια μακρόχρονη σχέση και έναν πολύκροτο χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος συνοδεύτηκε από απίστευτες αποκαλύψεις, ενώ ο Lewis Hamilton μετά το χωρισμό του με την Νικόλ Σέρζινγκερ το 2016 δηλώνει σταθερά μόνος.

Κατά καιρούς το όνομά του έχει συνδεθεί με διάφορες γυναίκες, οι περισσότερες εξαιρετικά γνωστά πρόσωπα, ωστόσο σχέση δεν φαίνεται να υπήρξε ποτέ, ή σε κάθε περίπτωση την προστάτευσε εξαιρετικά καλά.

Advertisement

Αλλωστε εξίσου πολλές φορές ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει δηλώσει ότι το μάθημα του έγινε πάθημα, μετά το κυνήγι των φωτογράφων και την πίεση που ένιωσε όταν ήταν επί πολλά χρόνια σε σχέση με την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls.

Σε συνεντεύξεις του σημειώνει ότι από επιλογή έχει βάλει την προσωπική του ζωή στον πάγο προκειμένου να αφιερωθεί στον πρωταθλητισμό και τους στόχους που έχει βάλει -τους περισσότερους εκ των οποίων έχει κατακτήσει.

Απομένει βέβαια ένας, εξαιρετικά μεγάλος: Η κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος, για να μην ισοψηφεί στην κορυφή -σε πρωταθλήματα- με τον Μίκαελ Σουμάχερ και να απολαμβάνει το θρόνο του βασιλιά της F1 μόνος του. Θα είναι η Σακίρα η εξαίρεση που θα τον κάνει να αναιρέσει τα όσα προηγουμένως έχει πει; Ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: