Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο Άρτας όταν συναντήθηκαν οι γονείς του βρέφους- Εκλαιγαν αγκαλιασμένοι

Advertisement

Η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στο αυτοκίνητο του συζύγου της προσπαθεί 48 ώρες μετά να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και το παιδί της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Σήμερα το πρωί (5/11) η μητέρα άρχισε να αναζητά τον πατέρα του νεκρού παιδιού τους.

Advertisement

Στήθηκε λοιπόν ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να συναντηθούν. Πράγματι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live στον Alpha, δόθηκε σχετική άδεια από τις Αρχές έτσι ώστε να βρεθούν για λίγα λεπτά οι δύο τραγικοί γονείς σε χώρο του νοσοκομείου.

Οι εικόνες που περιγράφονται είναι συγκλονιστικές. Οι δυο τους με το που αντάμωσαν αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε λυγμούς.

Ο 37χρονος και η 27χρονη, η οποία είναι σε τραγική κατάσταση και σκεφτόταν ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή της, έμειναν μαζί για περίπου ένα τέταρτο και την περισσότερη ώρα, κατά τις μαρτυρίες, ήταν αγκαλιασμένοι και έκλαιγαν για την απώλεια του 5,5 μηνών βρέφους.

Advertisement

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο και όσοι ήταν μπροστά δύσκολα συγκρατούσαν κι αυτοί τα δάκρυά τους.

Το ζεύγος παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο ήρθε το μωρό. Γνωρίστηκαν στη δουλειά, καθώς εργάζονται στον ίδιο χώρο, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, και πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ο 37χρονος, ο οποίος παραμένει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, θα οδηγηθεί αύριο, Παρασκευή (12/5), ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης.

Πηγη

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: