«Είναι ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπώ»: Ραγίζει καρδίες η τραγική μητέρα του βρέφους που πέθανε στο αμάξι

Advertisement

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Άρτας κατά την έξοδο του 37χρονου πατέρα, έπειτα από την απόφαση αποφυλάκισής του με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Για «παιχνίδια του μυαλού και της μοίρας» μίλησε στενή φίλη του τραγικού ζευγαριού που προσπαθεί ακόμη να συνειδητόποιησει τον χαμό του 5,5 μηνών βρέφους του, αφού ο πατέρα το ξέχασε στο αυτοκίνητο.

Advertisement

Στηρίζει τον Κώστα, τον αγαπάει η Μαρία, είπε η γυναίκα στις δηλώσεις της, ξεκαθαρίζοντας πως μίλησε με την μητέρα του παιδιού που σήμερα επέστρεψε στο σπίτι της.

«Τον είπε ψυχούλα, έτσι τον αποκαλούσα κι εγώ, ψυχούλα μού λέει «είναι ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπώ»», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως συνάδελφοι του 38χρονου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από την Εισαγγελία, καθώς θέλησαν να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται για να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Advertisement

Μπαίνοντας στο περιπολικό του φώναξαν «Κράτα γερά, σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας» δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως τον νοιάζονται και τον στηρίζουν στη δύσκολη διαδρομή που διανύει μετά τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους του.

Δίπλα του και οι συγγενείς του αλλά και συγγενείς της 27χρονης μητέρας που είχε εκφράσει την επιθυμία να βρίσκεται σήμερα δίπλα του.

«Ήταν καταπληκτικοί γονείς. Υποδειγματικός πατέρας ο Κωστάκης, ούτε σε φίλους ούτε σε γνωστούς έχω συναντήσει τέτοιο μπαμπά» δήλωσε η ίδια φίλη του ζευγαριού και συνάδελφος του 37χρονου.

Advertisement

«Τον περιμένουμε στη δουλειά να τον αγκαλιάσουμε, όλοι αυτό περιμένουμε όλοι οι συνάδελφοι περιμένουμε πώς και πώς. Αγαπημένο ζευγάρι. Ήρθε το παιδάκι με μεγάλη χαρά, δυο αγαπημένα παιδιά, πολύ ηθικά, είναι τίμια.

Εργατικά παιδιά. Δεν βρίσκω λόγια. «Γιατί;» λες. Όπως λέει και ο ίδιος «γιατί σε εμένα;» Ήταν σαν να το μεγαλώναμε όλοι μαζί το παιδί. Τα παιχνίδια του μυαλού και της μοίρας να πω; Ίσως…» πρόσθεσε.

«Στηρίζει τον Κώστα, τον αγαπάει η Μαρία. Τον είπε «ψυχούλα», γιατί τον αποκαλούσα κι εγώ, ψυχούλα, ¨»είναι ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπώ», τα ίδια είπε κι ο Κώστας. Απομένει να ολοκληρωθεί αυτό το δράμα αύριο και να δούμε πως θα προχωρήσουμε παρακάτω μαζί τους».

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: