Μια πραγματική Survivor: 31χρονη έζησε ένα ολόκληρο μήνα στα 5.636 μέτρα και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της τρομακτική εμπειρία

Μια πραγματική Survivor: 31χρονη έζησε ένα ολόκληρο μήνα στα 5.636 μέτρα και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της τρομακτική εμπειρία
Advertisement

Η 31χρονη Perla Tijerina, από το Saltillo του Μεξικού, πέρασε 32 ημέρες ζώντας στο Pico de Orizaba, το ψηλότερο βουνό της Λατινικής Αμερικής, που βρίσκεται 5.636 μέτρα.

Τώρα που επέστρεψε από το πανύψηλο αδρανές ηφαίστειο, ένα τρομακτικό έργο για τους περισσότερους, η περιπετειώδης γυναίκα αποκάλυψε πώς τα κατάφερε.

Advertisement

«Πραγματικά πίστευα ότι θα ήταν χειρότερα, αλλά οι περισσότερες μέρες μου ήταν τέλειες».

Κατά καιρούς, η Perla πάλεψε ενάντια σε βίαιους ανέμους, ηλεκτρικές καταιγίδες, υποθερμία και αρρώστιες στα βουνά, αλλά συνέχισε να τα καταφέρνει.

«Ήταν τρομακτικό όταν έπεφτα στη σκηνή» αποκαλύπτει. Και επίσης οι ριπές του ανέμου, έφταναν τα 50 μίλια την ώρα!

Η Perla ήταν αποφασισμένη να ολοκληρώσει τον στόχο της για 32 ημέρες στο βουνό, επιμένοντας μέσα από τα χειρότερα που είχε να προσφέρει η φύση.

Advertisement

Πριν ξεκινήσει την περιπέτειά της, η Perla υποβλήθηκε σε συχνές ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις.

Ένας ψυχολόγος τη διαβεβαίωσε ότι ήταν προετοιμασμένη για κάθε σωματικό κίνδυνο, αλλά την προειδοποίησε για την ψυχική επιβάρυνση που μπορεί να της προκαλέσει η αποστολή.

Η Perla αποκάλυψε ότι εφάρμοσε διάφορες τακτικές στο βουνό για να κρατήσει το μυαλό της απασχολημένο.

Advertisement

Εξήγησε: «Δεν ήμουν ποτέ μόνη μου, είχα πάρα πολλά βιβλία να διαβάσω και περνούσα χρόνο με διαλογισμό.

‘Είχα επίσης τη Βίβλο που μου άρεσε να διαβάζω για να διατηρούμαι πνευματικά και ψυχικά δυνατή’. Και τώρα, η Perla λέει ότι αισθάνεται σαν μια εντελώς διαφορετική γυναίκα μετά το ταξίδι της ζωής της.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: