Θεσσαλονίκη: «Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές για ένα λεπτό» -Πώς σκότωσαν τον 52χρονο

Θεσσαλονίκη: «Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές για ένα λεπτό» -Πώς σκότωσαν τον 52χρονο
Advertisement

Προσωπικές διαφορές με τον 52χρονο που έχασε τη ζωή του μετά από καυγά το πρωί του Σαββάτου (13/5) στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης φέρονται να είχαν οι δύο άνδρες που του επιτέθηκαν και συνελήφθησαν για τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 09:09 το πρωί.

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν περίοικοι, το θύμα και τα δύο αδέρφια που του επιτέθηκαν το πρωί, είχαν συχνά διενέξεις το τελευταίο διάστημα.

Όταν αντίκρισαν το θύμα τους -που τάιζε γατάκια έξω από το γραφείο τελετών που διατηρεί στην περιοχή- του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησαν εναντίον του.

Την επίθεση των δραστών σε βάρος του 52χρονου σταμάτησε η μητέρα τους. Σύμφωνα με τον γιο του θύματος, το πρόβλημα δεν ήταν τα γατάκια, αλλά το γραφείο τελετών που είχε ανοίξει πρόσφατα ο 52χρονος πατέρας του στη γειτονιά των δραστών, κάτι που τους ενοχλούσε.

Advertisement

Οι δράστες -σύμφωνα με μαρτυρίες- έριξαν τον 52χρονο στο έδαφος και τον χτυπούσαν με μπουνιές και με κλοτσιές για περίπου ένα λεπτό.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος αρχικά δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο, ο 52χρονος, ο οποίος φέρεται να έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, κατέληξε.

Advertisement

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών, είναι αδέρφια και έχουν καταγωγή από την Αρμενία.

Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «ένας φιλήσυχος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του γιατί έχουν αποθρασυνθεί τα κακοποιά στοιχεία».

«Ενημερώθηκα ότι ο αδικοχαμένος, επειδή έχει και φιλοζωικά αισθήματα, έβγαλε τροφή για να ταΐσει τα γατάκια της περιοχής και εξαγριώθηκαν αυτοί που του επιτέθηκαν, και για κάποιους άλλους λόγους.

Υπήρξε και στο παρελθόν διένεξη για να μην ανοίξει το γραφείο τελετών εδώ, είχανε μουτζουρώσει και την πρόσοψη. Κάποιοι νομίζουν ότι με το έτσι θέλω μπορούν να επιβάλουν αυτά τα οποία έχουνε στο μυαλό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανιηλίδης.

Advertisement

Την ίδια ώρα, ένας νεαρός αυτόπτης μάρτυρας που είδε, όπως είπε το περιστατικό, τόνισε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στα αδέρφια και στον 52χρονο και στη συνέχεια οι δράστες εξύβριζαν τον θανόντα.

«Μετά από ένα περίπου λεπτό ο 52χρονος έπεσε στο τζάμι και όταν σηκώθηκε έπιασε το κεφάλι του αλλά εξωτερικά φαινόταν ότι δεν είχε κάτι πολύ σοβαρό. Μάλιστα, μπήκε η μητέρα των δύο αδερφών για να τους τραβήξει και να σταματήσει το περιστατικό», είπε.

Όπως προαναφέρθηκε, το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μπροστά από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό επί της Αγαθουπόλεως με Μαδύτου, ενώ οι δράστες μένουν σε διπλανή πολυκατοικία.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: