“Χρόνια πολλά και σε αυτές τις μανούλες”: Ραγίζει καρδιές η κόρη της Ελπίδας 23 μέρες μετά την αποβολή στον 8ο μήνα

“Χρόνια πολλά και σε αυτές τις μανούλες”: Ραγίζει καρδιές η κόρη της Ελπίδας 23 μέρες μετά την αποβολή στον 8ο μήνα
Advertisement

Σήμερα είναι η παγκόσμια γιορτή της μητέρας, και είναι μια γιορτή που είτε θυμόμαστε της μητέρες μας ακόμα και εάν δεν βρίσκονται πλέον μαζί μας είτε είναι μια ημέρα που οι μητέρες γιορτάζουν παρέα με τα παιδιά τους.

Ωστόσο για την Ήρα Κατσαντώνη την κόρη της Ελπίδας σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική ημέρα καθώς ούτε ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου θα βίωνε μια από τις δυσκολότερες ημέρες που θα μπορούσε να βιώσει μια υποψήφια μητέρα καθώς έχασε το παιδί που κυοφορούσε για οκτώ μήνες…

Advertisement

Η Ήρα Κατσαντώνη με μια συγκλονιστική ανάρτησή μας είχε αποκαλύψει την τραγική κατάληξη της εγκυμοσύνης της που περίμενε πως και πως να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, η Ήρα Κατσαντώνη είχε γράψει στη λεζάντα της μέσα από το μαιευτήριο:

«21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε..

Advertisement

Ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!».

Ενώ σήμερα που είναι η γιορτή της μητέρας η ίδια γυναίκα που βίωσε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή βρήκε τη δύναμη να ευχηθεί τόσο στην μητέρα της Ελπίδα αλλά και σε όλες της μητέρες που τους επισκέφθηκαν έστω και για λίγο τα παιδιά τους και μπόρεσαν να γιορτάσουν μαζί.

Δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία Απεικονίζεται η ίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, έχοντας στην αγκαλιά της τη μητέρα της, Ελπίδα.

Advertisement

Και έγραψε: «Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου! Στις μανουλες μου εχουν τα παιδια τους, στις μανουλες που εχασαν τα παιδια τους, στις μανουλες που τα παιδια τους τους επισκεφτηκαν για λιγο, στις μανουλες που ιοθετησαν τα παιδια τους και σε ολες τις γυναικες που νιωθουν μανουλες. Σας αγαπω και σας εκτιμω ολες!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irakatsantoni (@irakatsantoni)

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: